Vapor-X R9 270X kartım driver yükleyince siyah ekranda kalıyor ve BIOS'ta ekran çizgi çizgi oluyor bu yüzden de 5 dakika 170 derecede fırına atmak istiyorum. Dün bilgisayarcıya götürdüğümde reballing işlemi için 600 TL dedi ve şu anlık bunu verebilecek bir bütçem yok. Aklıma takılan sorular şunlar; normal ev fırınında yapılabilir mi, fırını hangi moda almam lazım, fırının ısınması için ne kadar beklemem gerek, fırınlama yapılmış şekilde kartı ne kadara satabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Fırına mı atacaksınız? Hocam fırını bozarsınız, ekstra zarar olur, yapmayın.Vapor-X R9 270X kartım driver yükleyince siyah ekranda kalıyor ve BIOS'ta ekran çizgi çizgi oluyor bu yüzden de 5 dakika 170 derecede fırına atmak istiyorum. Dün bilgisayarcıya götürdüğümde reballing işlemi için 600 TL dedi ve şu anlık bunu verebilecek bir bütçem yok. Aklıma takılan sorular şunlar; normal ev fırınında yapılabilir mi, fırını hangi moda almam lazım, fırının ısınması için ne kadar beklemem gerek, fırınlama yapılmış şekilde kartı ne kadara satabilirim?
Fırın modeli nedir?(!)Vapor-X R9 270X kartım driver yükleyince siyah ekranda kalıyor ve BIOS'ta ekran çizgi çizgi oluyor bu yüzden de 5 dakika 170 derecede fırına atmak istiyorum. Dün bilgisayarcıya götürdüğümde reballing işlemi için 600 TL dedi ve şu anlık bunu verebilecek bir bütçem yok. Aklıma takılan sorular şunlar; normal ev fırınında yapılabilir mi, fırını hangi moda almam lazım, fırının ısınması için ne kadar beklemem gerek, fırınlama yapılmış şekilde kartı ne kadara satabilirim?
Fırına mı atacaksınız? Hocam fırını bozarsınız, ekstra zarar olur, yapmayın.
Neden bozulsun ki hocam?
- Makaleler
- 4
Ekran kartı fırınlama diye bir şey var mış meğersem. Yanlış anladım kusura bakmayın.Fırına mı atacaksınız? Hocam fırını bozarsınız, ekstra zarar olur, yapmayın.
Kazıkçılara para kazandırma kart ömrünü çoktan doldurmuş 2. el 1030 falan çekersen daha iyi olur.
@Terimist98 kazıkçılara para kazandırma derken pek anlayamadım. Bu ekran kartını satıp GT 1030 veya 750 Ti almayı planlıyorum.
Vapor-X R9 270X kartım driver yükleyince siyah ekranda kalıyor ve BIOS'ta ekran çizgi çizgi oluyor bu yüzden de 5 dakika 170 derecede fırına atmak istiyorum. Dün bilgisayarcıya götürdüğümde reballing işlemi için 600 TL dedi ve şu anlık bunu verebilecek bir bütçem yok. Aklıma takılan sorular şunlar; normal ev fırınında yapılabilir mi, fırını hangi moda almam lazım, fırının ısınması için ne kadar beklemem gerek, fırınlama yapılmış şekilde kartı ne kadara satabilirim?
Hocam benim laptopun harici ekran kartı vardı en son "fırına" attım ve ölümünü onayladım. Yani böyle bir şey yapmayın defalarca chip i ısıttım görüntü düzeldi tabii yine bozuluyor. İlk sorun çıktığında bilgisayar servisi benzer yöntemi daha prof yapmıştı ama 2 ay dayandı, ben ısıttığımda 3 gün bile gitmiyordu.
Dandik bir fırınlama işlemi için para isteyenlere diyorum kazıkçı derken.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
İki oyunu aynı anda bitirmeye çalışmak mantıklı mı?
- MissInformation