En kötü UV yapılır İşlemciye. Intel limitleri kalkınca zaten 400-500 W çektiriyorlar, bu durumda AIO bile yetersiz kalabiliyor. Ben performansı biraz kısıp sıcaklıkları kontrol altında tutmaktan yanayım. Zaten AIO kullanmayı da pek sevmiyorum. Kaliteli bir hava soğutucu alıp ömürlük kullanmak varken, elimde 10-15 yıllık kule tipi soğutucular bile var ve hâlâ kullanıyorum. :D

En kötü UV yapılır işlemciye. Intel limitleri kalkınca zaten 400-500W çektiriyorlar, bu durumda AiO bile yetersiz kalabiliyor. Ben performansı biraz kısıp sıcaklıkları kontrol altında tutmaktan yanayım. Zaten AiO kullanmayı da pek sevmiyorum. Kaliteli bir hava soğutucu alıp ömürlük kullanmak varken, elimde 10-15 yıllık kule tipi soğutucular bile var ve hâlâ kullanıyorum. :D

Sürekli para harcamak istemiyorum CPU soğutmak için. Bu yüzden sıvı soğutma almak istemedim. Zaten artık çoğu iş yükü GPU tarafına kaydı artık.

"Dünyanın en büyük hava soğutucusu benim olsun" dersen bunu öneririm ama çok ağır bir soğutucu, uzun vadede ne olur anakartı falan yamultur mu kimse bilemez:

(Yüksekliğini kontrol etmedim)

Deepcool'un vapor chamber ve ekranlı soğutucusu:

Çok premium olmayan ama yine de canavar gibi soğutucular: