Yurt dışından geldiğini falan okumuşsundur diye tahmin ediyorum. 1 ay sonra falan geliyor yani söyleyeyim yine de. Assassin v çıkacak yakın zamanda o da beklenebilirdi aslında ama almışsın, hayırlı olsun.

Çok teşekkürler. ABD yasaklamış bu markayı sorunlar çıkmış bayağı araştırdım. Daha çok işim ekran kartları ile olduğu için herhalde yeterli olur.

Assassin vc Elite versiyonu, İncehesap'ta 5799 TL'den satıştaydı. Stokunu takip edebilirsin. Cooler Master V8 ace 3dhp bu da çok iyi bir soğutucu ve daha kompakt. Ama yerinde olsam hava soğutucuya 3 bin liradan fazla vermezdim. 2 3 derece daha soğuk olsun diye 2 3 kat para ödemeye gerek yok.

Dediklerim bunlar

Cooler Master olanı ben aldım ama iade ettim geri

Ürün AMD için üretilen modeli AMD için farklı Intel için farklı modeli olduğu için alırken dikkat etmek lazım ben AMD optimize olanı aldım zaten Türkiye'ye bir bu model gelmiş Intel görmedim. Intel destekli ama yani aparat çıkıyor yalnız alt taban optimizesi ve boruların TDP watt değerleri farklı.

Ürün iyi ancak dediğim gibi Max kullanan biri için kafa ütüleyen yapısı var.
Misal 9700X de kullandım eğer 65 watt TDP ile kullanırsam harika ama 65 watt TDP için buna 5900 vermektense herhangi bir 2.000 TL'lik kule de iş görür.

Hali ile 105 watt açınca 88-90 dereceleri görüyor C23 de
Limit motherboard yaptığında ise 162 watt çekiyor ve direk 94 dereceye çıkıyor tabii bunlar Max fan hızında
Kasa da fanlarda hızlanıyor bildiğin jet türbini modu oluyor Total hepsinin sesi birleşince.

Ancak normalde soğutucunun fanı gerçekten gördüğüm en sessiz fanlardan çok kalite. 30mm kalınlığı ancak ileride olurda bir şey olursa uygun fan monte etmek zor gibi. Yani orijinalini bulamazsan falan.

Dediğim gibi çok yüksek fiyatı 3500 4000 olsa alınabilir. Tek kule de iyi iş çıkarıyor.

Cooler Master olanı ben aldım ama iade ettim geri

Ürün AMD için üretilen modeli AMD için farklı Intel için farklı modeli olduğu için alırken dikkat etmek lazım ben AMD optimize olanı aldım zaten Türkiye'ye bir bu model gelmiş Intel görmedim. Intel destekli ama yani aparat çıkıyor yalnız alt taban optimizesi ve boruların TDP watt değerleri farklı.

Ürün iyi ancak dediğim gibi Max kullanan biri için kafa ütüleyen yapısı var.
Misal 9700X de kullandım eğer 65 watt TDP ile kullanırsam harika ama 65 watt TDP için buna 5900 vermektense herhangi bir 2.000 TL'lik kule de iş görür.

Hali ile 105 watt açınca 88-90 dereceleri görüyor C23 de
Limit motherboard yaptığında ise 162 watt çekiyor ve direk 94 dereceye çıkıyor tabii bunlar Max fan hızında
Kasa da fanlarda hızlanıyor bildiğin jet türbini modu oluyor Total hepsinin sesi birleşince.

Ancak normalde soğutucunun fanı gerçekten gördüğüm en sessiz fanlardan çok kalite. 30mm kalınlığı ancak ileride olurda bir şey olursa uygun fan monte etmek zor gibi. Yani orijinalini bulamazsan falan.

Dediğim gibi çok yüksek fiyatı 3500 4000 olsa alınabilir. Tek kule de iyi iş çıkarıyor.
Ben de yazmıştım, çok haklısın. Hava soğutucuya maksimum verilecek para 2000-2500 civarı. Sonrası sıvı soğutma şart.