CagdasMinik

Çalışkan
Merhaba,

Bu aşağıdaki parçaları toplayacağım, ekran kartı eklemedim onu daha sonra alacağım fakat RTX 5060 Ti alacağımı düşünerek bu sisteme göre Power Supply da önerir misiniz?

Bu parçalar iyi mi? Birbiriyle uyumlu mu?

sor.webp

Parçaları farklı sitelerden toplasan çok daha iyi fiyata toplarsın. Akakçe zaten bunun için var. Hem dün Ryzen 7800X3D 13 bin TL civarına satılmıştı. Bu işlemcinin ederi o kadar değil.

Parçaları farklı sitelerden toplasan çok daha iyi fiyata toplarsın. Akakçe zaten bunun için var. Hem dün Ryzen 7800X3D 13 bin TL civarına satılmıştı. Bu işlemcinin ederi o kadar değil.

Bana fazla çekirdek lazım. Oyun işlemcisi istemiyorum, X3D'ler oyuncular içindi diye hatırlıyorum. Sanal PC çalıştırıyorum, çekirdek sayısının fazla olması gerekiyor. Bunun dışında parçalar iyi mi uyumlu mu? Bu RAM uyum konusu kafamı karıştırdı da.

40 bin tl. fakat psu ve boş kasa eklenmiyicek ve ekran kartıda eklenmiyicek.
sanal makine ve çoklu işlem yapıyorum oyun 2. planda onuda birkaç ay sonra 2k oyun oynarım 2k nın üstüne çıkmıyıcam

40 bin tl. fakat psu ve boş kasa eklenmiyicek ve ekran kartıda eklenmiyicek.
sanal makine ve çoklu işlem yapıyorum oyun 2. planda onuda birkaç ay sonra 2k oyun oynarım 2k nın üstüne çıkmıyıcam
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/171BLQ5T

Buyrun, 64GB bellek ve 2TB DRAM'li SSD ekledim. Sürekli sanal makine çalıştırıyorsanız ihtiyacınız olacaktır. İleride kasa, PSU ve ekran kartı için tekrar konuyu hortlatın veya yeni konu açıp beni etiketleyin buralarda olursam bakarız.