Detaylar
Kim cevapladı?EyDo
Becerikli
ryzen modeli daha iyi performans içinİki bilgisayarda da aynı özellikler var. 32 GB RAM, RTX 5070 ekran kartı, tek fark işlemcide. Arada kaldım doğrusu, bu iki işlemci arasında hangisi daha iyi genel olarak?
demjr
Becerikli
Hocam bazıları intel 7 ultra 255H diyor. Neden sizce ısrarla intelin daha iyi olduğunu savunuyor benimse bu noktada kafam karışıyor doğrusu.Tabii ki Ryzen. TDP'si 75W iken Inte'in 115W, ustelik Intel'in performansi da nerede ise yarisi.
Çok teşekkürler.
Soyleyen satici mi kullanici mi?Hocam bazıları intel 7 ultra 255H diyor. Neden sizce ısrarla intelin daha iyi olduğunu savunuyor benimse bu noktada kafam karışıyor doğrusu.
Çok teşekkürler.
EyDo
Becerikli
Hocam şu zamanda intelin pek oyun performansı için alınacağını sanmıyorum. İyi modelleri var eyvAllah ama darbogaz yaratan islemcileri fazla ryzen daha iyi bir seçenek olacaktırHocam bazıları intel 7 ultra 255H diyor. Neden sizce ısrarla intelin daha iyi olduğunu savunuyor benimse bu noktada kafam karışıyor doğrusu.
Çok teşekkürler.
demjr
Becerikli
Forumda bir arkadaş demişti yanlış anlaşılma oldu o da ryzen 9 daha iyi olduğu söyledi. Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Elinize sağlık.
Çok teşekkür ediyorum. Ryzen 9 tercih etmeye karar verdim sayenizde.Hocam şu zamanda intelin pek oyun performansı için alınacağını sanmıyorum. İyi modelleri var eyvAllah ama darbogaz yaratan islemcileri fazla ryzen daha iyi bir seçenek olacaktır
demjr
Becerikli
255hx olsa belki kafa kafaya diyebilirim ama hlar eski teknoloji vasat. Çok ucuz olmadıkça 2xxh tercih etmeyin.
Teşekkürler.
SHERLOCKED
Başarılı
Hocam merak ettim de hangi laptop acaba?