MSI de üst sınıflarda sıkıntı yok mu? Olaya direk en üst modelden mi girelim :cool:

AM5'te direkt olarak sorun, 5 para etmez. Donanım olarak kartlar iyi ama yaklaşık 2 yıldır yazılım tarafı rezalet. En fazla 1 hafta dayanabildim kendi adıma. BIOS yazan ekibi değişmeleri lazım. ASUS 》Gigabyte >> MSI şu anda. ASRock zaten Taichi harici işlemci yakıyor, AM5'te alanlar dahi sonradan iade etti.

MSI de üst sınıflarda sıkıntı yok mu? Olaya direk en üst modelden mi girelim :cool:

Usta bunlar köklü firma birkaç kişide oldu diye direk böyle leş saçma sapan tarzı yorumlar saçma kaçıyor.

Selam, R9 9950X'im var, RX 9070XT ile kullanacağım. NZXT H3 Flow kasasına geçmek istiyorum. Bunun yüzünden mATX bir anakart arıyorum, öneriniz ne olur? Normal ATX'te ne önerirsiniz?

ASUS Prime X870-P Wi-Fi almaya karar verdim değerli yorumlarınız için teşekkürler fazla para vermeye gerek yok VRM kalitesi olsun BIOS olsun gereğinden fazla yeterli kimse burada 7/24 render almıyor.

Usta bunlar köklü firma birkaç kişide oldu diye direk böyle leş saçma sapan tarzı yorumlar saçma kaçıyor.

ASUS Prime X870-P Wi-Fi almaya karar verdim değerli yorumlarınız için teşekkürler fazla para vermeye gerek yok VRM kalitesi olsun BIOS olsun gereğinden fazla yeterli kimse burada 7/24 render almıyor.

Prime olanda Debug LED yok, sos yongası giriş seviye. Onun haricinde kart güzel, memnun kalırsın. Clear CMOS tuşu da yok. ASRock zaten AM5'te saf dışı, Taichi harici kimse önermez şu anda. MSI'deki sıkıntı da tamamen yazılım. Globalde çok sorun yaşayan var, özellikle Tomahawk. Kendim 1 hafta içinde iade ettim. Karar sizin.

Birkaç kişi yaşamadı bu sorunları. Tomahawk serisi çıkış yaptığında çöp muamelesi gördü, hala daha görüyor. Yok SSD'yi görmeme, yok siyah ekrana düşme yok stabilite sorunları vs. vs. insanları bıktırdı.

MPG altı serilerin neredeyse hepsinde (X-B800 çipsetler için) siyah ekrana düşme ve stabilite sorunu yaşanıyor.

AM5'te direkt olarak sorun, 5 para etmez. Donanım olarak kartlar iyi ama yaklaşık 2 yıldır yazılım tarafı rezalet. En fazla 1 hafta dayanabildim kendi adıma. BIOS yazan ekibi değişmeleri lazım. ASUS 》gigabyte >> MSI şu anda. ASRock zaten taichi harici işlemci yakıyor, AM5'te alanlar dahi sonradan iade etti.

MSI'nin giriş seviyesini günlük kullanıyorum sosyal medya ve film izlemek için, hiç oyun oynamadım ama şu yorumlarınızdan sonra MSI markasının her modelini komple bırakıyorum :LOL: diğer sistemde ASUS TUF gaming var ASUS modellerinden devam edeceğim. Bir de ASRock X870 Pro Wi-Fi var 7500F işlemci ile deneme yapacağım bayağı bir zorlayacağım bakalım neler olacak.

@X99, ASRock güncel BIOS sürümlerinde sorunu çözdüğünü iddia ediyor. Eski sürümlerde kalınmadıkça bir sorun olacağını düşünmüyorum ki yanan çipler genel olarak X3D idi.

@X99, ASRock güncel BIOS sürümlerinde sorunu çözdüğünü iddia ediyor. Eski sürümlerde kalınmadıkça bir sorun olacağını düşünmüyorum ki yanan çipler genel olarak X3D idi.

Bu konuyu çok araştırdım bahsettiğin gibi X3D ve X işlemciler özellikle 7800X3D kullanıcıları mağdur olmuş, 7500F dışında 9700X ve 7700X işlemcileride elimde mevcut, BIOS güncelleyip 4 ay süreyle denemeler yapacağım.