Makaleler
5
Radyatör sızıntı önleyiciye ihtiyacım var. Kaliteli marka olması önemli. Orijinal olup olmadığına karar veremediğim için burada konu açtım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar geçici çözüm. Yolda bırakıp motora daha büyük zarar da verebilir. Radyatörü değiştir.
Würth alabilirsiniz fakat bence acil kaçak testi yaptırmakta fayda var. Bir yerden patlak verirse, conta yakmaya kadar gidebilir.
Çok ufak birkaçak var contada vs sorun yok. Önceden antifriz oranı düşüktü. Bakım yapınca yüksek koydum araçta çok ufak bı kısmında delinme var. Antifriz değiştikten sonra hararet göstergesi de sapıttı. Neden olabilir?

Fark etmez. Radyatör plastik parçalı değilse tamiri olabiliyor ama tavsiye etmem. Sağlıklı bir onarım olmuyor. Radyatör değişmeli.

Hararet sapıttı derken? Öncelikle araç nedir?

Fark etmez. Radyatör plastik parçalı değilse tamiri olabiliyor ama tavsiye etmem. Sağlıklı bir onarım olmuyor. Radyatör değişmeli.

Hararet sapıttı derken? Öncelikle araç nedir?
Araç Opel Kadett D. Hararet bir anda 60-140 arası değişiyor. İbre kırmızıya gelmişti araç hararet bile yapmadı. Ondan sonra anında 60'a düştü vs.

Aracın suyu tam mı? Seninki gayet hararet yapmış. Opel sıcak çalışmayı seviyor olsa da Opel'de dahil 100 ve üstü yüksek sıcaklıklardır. Benim aklıma termostat geldi ama bilemedim. Sendeki problem ciddi duruyor. Öyle Würth koydum düzeldi ile olacak iş değil.

Aracın suyu tam mı? Seninki gayet hararet yapmış. Opel sıcak çalışmayı seviyor olsa da Opel'de dahil 100 ve üstü yüksek sıcaklıklardır. Benim aklıma termostat geldi ama bilemedim. Sendeki problem ciddi duruyor. Öyle Würth koydum düzeldi ile olacak iş değil.
Su kutusunu açınca su kaynamıyordu bile suyu tam. Devirdaim antfriz saf su falan sorun yok. Önceden bizim araba 90'da kalıyordu suyunu değişmeden önce. Antfriz koyduktan sonra böyle oldu. Radyatörde de çok ufak ıslaklık var.

1. 2. 3. hangisini almalıyım?

Son düzenleme: