Milas 71 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.508 Makaleler 12 Çözümler 54 Beğeniler 5.561 Yer Japonya, Fukuoka Dün 23:01 #11 Arkadaşa sordum şimdilik kesin bir şey yok. Bonservis için görüşmeler yapılıyor. Samiyen girene kadar hiçbir habere inanmayın.
Arkadaşa sordum şimdilik kesin bir şey yok. Bonservis için görüşmeler yapılıyor. Samiyen girene kadar hiçbir habere inanmayın.
KS KS 16055 70 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.473 Makaleler 65 Çözümler 105 Beğeniler 5.373 Dün 23:02 #12 BerkayZ87 dedi: Leao 50 edecek adam değil. İlla cepten 50 çıkacaksa başka adam bakarım. Keşke Rashford'u alabilsek ama TR'ye asla gelmez. Genişletmek için tıkla... Bakacağız. Adamın değeri zaten 50 milyon, Fenermarkt sağ olsun bize gelince 18-20 yapar onu. Milas dedi: Arkadaşa sordum şimdilik kesin bir şey yok. Bonservis için görüşmeler yapılıyor. Samiyen girene kadar hiçbir habere inanmayın. Genişletmek için tıkla... Bu adam Derin Galatasaray'ın kendisi.
BerkayZ87 dedi: Leao 50 edecek adam değil. İlla cepten 50 çıkacaksa başka adam bakarım. Keşke Rashford'u alabilsek ama TR'ye asla gelmez. Genişletmek için tıkla... Bakacağız. Adamın değeri zaten 50 milyon, Fenermarkt sağ olsun bize gelince 18-20 yapar onu. Milas dedi: Arkadaşa sordum şimdilik kesin bir şey yok. Bonservis için görüşmeler yapılıyor. Samiyen girene kadar hiçbir habere inanmayın. Genişletmek için tıkla... Bu adam Derin Galatasaray'ın kendisi.