MilasRumi 116 Seçkin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.711 Makaleler 12 Çözümler 56 Beğeniler 5.757 Yer Japonya, Fukuoka 5 Ağustos 2026 #11 Arkadaşa sordum şimdilik kesin bir şey yok. Bonservis için görüşmeler yapılıyor. Samiyen girene kadar hiçbir habere inanmayın.
Arkadaşa sordum şimdilik kesin bir şey yok. Bonservis için görüşmeler yapılıyor. Samiyen girene kadar hiçbir habere inanmayın.
KS KS 1 16055 Seçkin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.960 Makaleler 66 Çözümler 106 Beğeniler 5.750 5 Ağustos 2026 #12 BerkayZ87 dedi: Leao 50 edecek adam değil. İlla cepten 50 çıkacaksa başka adam bakarım. Keşke Rashford'u alabilsek ama TR'ye asla gelmez. Genişletmek için tıkla... Bakacağız. Adamın değeri zaten 50 milyon, Fenermarkt sağ olsun bize gelince 18-20 yapar onu. MilasRumi dedi: Arkadaşa sordum şimdilik kesin bir şey yok. Bonservis için görüşmeler yapılıyor. Samiyen girene kadar hiçbir habere inanmayın. Genişletmek için tıkla... Bu adam Derin Galatasaray'ın kendisi.
BerkayZ87 dedi: Leao 50 edecek adam değil. İlla cepten 50 çıkacaksa başka adam bakarım. Keşke Rashford'u alabilsek ama TR'ye asla gelmez. Genişletmek için tıkla... Bakacağız. Adamın değeri zaten 50 milyon, Fenermarkt sağ olsun bize gelince 18-20 yapar onu. MilasRumi dedi: Arkadaşa sordum şimdilik kesin bir şey yok. Bonservis için görüşmeler yapılıyor. Samiyen girene kadar hiçbir habere inanmayın. Genişletmek için tıkla... Bu adam Derin Galatasaray'ın kendisi.