İddia Rafael Leao, Galatasaray'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16055
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 166
  • Etiketler Etiketler
    galatasaray
İnşallah diyelim ancak çok kolaylıkla tersine dönebilecek bir kesinlikte bu haberler. Ayrıca, her ne kadar zaman zaman kötü oynasa da, Barış Alper profilinde yerli oyuncu bulmak çok zor. Hatta benim bildiğim kadarı ile yok.

Parayı veren düdüğü çalar...

Sorun zaten Leao ile anlasmak degil ki iki kulup de gunler once Leao ile anlasti olay Milan'i ikna etmek.

Sorun zaten Leao ile anlasmak degil ki iki kulup de gunler once Leao ile anlasti olay Milan'i ikna etmek.
Milan'ı ikna etmek Leao'yu etmekten daha kolay hocam. Adam gitmek istiyor, Milan'da düşünmüyor kadroda zaten. Zorla tutacak halleri yok ya.

Nedense bir Zaha vibe'ı alıyorum bu adamdan. Bu adam yüzünden Barış'ı yemeseler bari. Barış'ı sağa, bunu sola, Sane'yi 10 numaraya koymak daha mantıklı. Gerçi Enciso da gelirse ne olur bilemedim.
Bu adam en azından isabetli şut atıyor. Barış'ın bitiriciliği olmadığı için kaç tane maçı yedi. Barış'tan daha iyi olacak.

Kaynak Musiala haberini giren adam değil mi?
Evet.

Ulan Kerem oynar artık. Lan hem önümüzde önemli maç var hem de transfer yok.
Asensio, Greenwood falan var. Fenerin kanata ihtiyacı yok ki.

Barış'ın tek iyi yanı fiziği ve patlayıcı hızı.

Parayı veren düdüğü çalar...
Aynen öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…