Rafael Leão ve Batrakov nasıl futbolcu?

Galatasaraylıyım ama bu sefer yorumları size bırakıyorum. Tarafsız açıdan bakın. Sizce bu iki futbolcu nasıl?

Batrakov'un çok potansiyelli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Kumaş var.

Tarafsız olarak söylediğim için Okan Buruk hakkında yorum yapmayacağım. Fakat bir teknik direktör neden böyle yapar ki?
Adamı defans oynatmış, bu adam orta sahada gayet güzel oynuyor. Daha neyi zorluyorsun ki? Elinde imkan olmaz anlarım ama bazen saçmalıyor. Umarım iyi yerlere gelir.

Leao'nun alışması gerek. Batrakov da aynı şekilde zaman lazım. Leao'dan bir iki şey gördük; hızlı olması, pasları falan ama Batrakov'dan henüz hiçbir şey görmedik. PSG falan istemişti Batrakov'u, çok iyiydi. İkisi de salarsa kötü; Okan sallıyor, oyuncuları çok serbest bırakıyor sanırım. Formları düşebilir, bu da ihtimal.

Okan bazen cıvıtıyor. Leão-Osimhen ikilisi güzel olur bence. Alışma şekli böyle olabilir. Batrakov hakkında ise yorum yapamıyorum. Ama Lesley Ugochukwu tam bir çöp.

Zaha v2, yan pas geri pas canavarı matruşka.

GS parasını daha iyi harcayabilirdi.

Leao cidden bana da isteksiz gibi geliyor, Batrakov'un açılmasına daha var gibi.

Okan bazen cıvıtıyor. Leão-osimhen ikilisi güzel olur bence. Alışma şekli böyle olabilir. Batrakov hakkında ise yorum yapamıyorum. Ama lesley ugochukwu tam bir çöp.

Deniz'de kötü bence Osimhen'in yerine düzgün adam bulamadılar yedek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…