Galatasaraylıyım ama bu sefer yorumları size bırakıyorum. Tarafsız açıdan bakın. Sizce bu iki futbolcu nasıl?
Tarafsız olarak söylediğim için Okan Buruk hakkında yorum yapmayacağım. Fakat bir teknik direktör neden böyle yapar ki?Batrakov potansiyelli, ama Okan yiyecek gibi. Leao ise isteksiz.
Adamı defans oynatmış, bu adam orta sahada gayet güzel oynuyor. Daha neyi zorluyorsun ki? Elinde imkan olmaz anlarım ama bazen saçmalıyor. Umarım iyi yerlere gelir.Tarafsız olarak söylediğim için Okan Buruk hakkında yorum yapmayacağım. Fakat bir teknik direktör neden böyle yapar ki?
Okan bazen cıvıtıyor. Leão-Osimhen ikilisi güzel olur bence. Alışma şekli böyle olabilir. Batrakov hakkında ise yorum yapamıyorum. Ama Lesley Ugochukwu tam bir çöp.Leao'nun alışması gerek. Batrakov da aynı şekilde zaman lazım. Leao'dan bir iki şey gördük; hızlı olması, pasları falan ama Batrakov'dan henüz hiçbir şey görmedik. PSG falan istemişti Batrakov'u, çok iyiydi. İkisi de salarsa kötü; Okan sallıyor, oyuncuları çok serbest bırakıyor sanırım. Formları düşebilir, bu da ihtimal.
Okan bazen cıvıtıyor. Leão-osimhen ikilisi güzel olur bence. Alışma şekli böyle olabilir. Batrakov hakkında ise yorum yapamıyorum. Ama lesley ugochukwu tam bir çöp.