Rage 2 benzeri oyun önerisi

Arthricia

Uzman
Tek kişilik Rage 2 yapısında arkadan şarkıyı açıp sağa sola sıkacağım bir oyun öneriniz var mı?

Borderlands temel oynanışı müzik dinle ve etrafa sıka pek izin vermiyor. Etraftan eşya topla, seviye atla oyunlarının geneli aslında buna uygun değil. Çünkü bir NPC'yi 5-6 mermiden fazla sıkıp öldürmek, FPS oyunlarının o akışkan aksiyonunu yok ediyor. Buna bir de görselliğin göz yorması, etrafta gelişmek için eşya aramanız(görsellik şakasız bu olayı çok yoruyor ve ölücü dediğimiz her şeyi keşfedeyim tarzı oyuncuysanız ayrıca yoruyor), gereksiz konuşmalar girince oyun temposu iyice düşüyor.

Bu yüzden yukarıdaki oynanışı sevseniz de önermem. Onun yerine Warframe veya Destiny önerebilirim. Ama dediğim gibi bu oyunların Rage 2 ile alakası yok.

Doom, Serious Sam, Killing Floor serilerine bakabilirsiniz. Tematik olarka istiyorsanız belki aksiyonu uymaz ama Stalker ve Metro serisi olabilir.

Doom için şöyle bir paket var. Veya Gamepass üzerinden oynayabilirsiniz.

Serious Sam 2 oyununu çok severim. Diğer oyunları da oynanabilir, belki son çıkanlar hariç. Gerçi onların da temel oynanışı kötü değil. Ama günümüz oyuncuları daha fazlasını istiyor.

Serious Sam oyun motoru da bu arada garip bir şekilde eski oyunlarda bile hoş gözükür. Yani oyunlar çıktığı dönem gibi değil de genelde 2014-15 oyunları gibi gözüküyor çoğu zaman. Hatta ilk oyuna bazı iyileştirmeler yapmışlardı.

Genel olarak UE3 çok andırır. UE3'de de Batman oyunları hariç yapılan oyunlar doku odaklı olduğundan, çoğu günümüzde sırıtmaz bile.

Bu arada vur, kır ve parçala oyunları indie taraftada da çok yaygın. Steam açınca fark ettim. Şu tarz oyunlara da bakabilirsin.

Yakın zamanda SPRAWL oynadım. Kendi müzikleri de başlı başına çok iyi.

Bu arada böyle çok oyun var. Oynadıkça Steam sana öneri sunar. Ayrıca bu oyunları Humble Bundle Choice ve paketleri, Fanatical gibi yerlerden de toplu alırken ucuza getirtebilirsiniz.

Son düzenleme:
Doom Eternal. Şarkı açmana da gerek yok. Soundtrack sağlamdır.

Bu gerçekten underrated bir oyun. Ben de yıllar önce oynamıştım ve acayip sevmiştim. Mad Max tavsiye edebilirim başta biraz zor gelse de hemen hemen aynı şekilde bir çatışma mekaniği var. Yanlış hatırlamıyorsam ikisi de Avalanche Studios'a ait zaten diğer oyunlarına da bakabilirsin Just Cause gibi. Tam aynı dinamiği istiyorum diyorsan Doom Eternal tercih edilebilir, tabi "taktik yok bam bam bam" dışında her şey baya farklı.

Bence ilk olarak Mad Max dene en yakını bu oyun. Borderlands de çok güzeldir.

Tek kişilik Rage 2 yapısında arkadan şarkıyı açıp sağa sola sıkacağım bir oyun öneriniz var mı?
Aklımdaki oyunları (Doom, Borderlands vb.) zaten önermişler. Ama eğer Max Payne 3 oynamadıysan, onu kesinlikle tavsiye ederim. Oyunda adeta John Wick gibi düşmanlarına ateş ederek aksiyona doyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…