Kayraa

Başarılı
Merhaba, koltuğum ömrünü tamamladı. Yeni bir koltuk ihtiyacım var, bilgisayar başında uzun saatler kalkmadan durduğum için terletmeyen ve rahatsız etmeyen bir koltuk lazım. RGB-Klima gibi özelliklere gerek yok. Sadece aradığım şey rahat, terletmeyen, sağlam, ayarlanabilir ve ayak koyma bölümü olan(tercihen) bir oyuncu koltuğu. Deri koltuk olmaması tercihimdir. Bütçe belirtmiyorum çünkü koltukların fiyatlarını bilmiyorum. Önerdiğiniz koltuklara göre fiyatı belirleyeceğim. Teşekkür ediyorum.

Koltuklardan pek anlamam ama zio koltuk işinde iyi deniliyordu bir bakılabilir.
jhonny sins bile zio kullanıyormuş :D

1751563002596.webp

Deri koltuk istemediğini belirtmiş konu sahibi, sırf Razer diye bu kadar pahalı. Muadilleri 7-8 bin liralık koltuklar maalesef.

Mesela konu çok gereksiz bir yere gelecek ama maalesef Türkiye'de bir ürün alırken çok deneme şansımız olmuyor. Mesela ayakkabı alacağımız zaman denemek isteriz. İnternetten sipariş vermeyiz. Hani teknik bilgilerine bakarak alabileceğimiz ürünler vardır bir de deneyerek alabileceğimiz ürünler vardır. Ben koltuk alırken denemek isterim. Ama deneyebileceğim 4 seçenek vardı. Karşıma şöyle 50 koltuk markası çıkmadı deneyeyim. Ama aralarında fiyat performans olarak bu koltuk dikkatimi çekti ve kaliteli görünüyordu. Bende bunu önerdim. Eğer deneyimlediğin bir koltuk varsa (deri olmayan) arkadaşa önerebilirsiniz. Ama sırf teknik bilgiler üzerinden bu tarz ürünlerin önerilmesi biraz gereksiz geliyor.

Mesela konu çok gereksiz bir yere gelecek ama maalesef Türkiye'de bir ürün alırken çok deneme şansımız olmuyor. Mesela ayakkabı alacağımız zaman denemek isteriz. İnternetten sipariş vermeyiz. Hani teknik bilgilerine bakarak alabileceğimiz ürünler vardır bir de deneyerek alabileceğimiz ürünler vardır. Ben koltuk alırken denemek isterim. Ama deneyebileceğim 4 seçenek vardı. Karşıma şöyle 50 koltuk markası çıkmadı deneyeyim. Ama aralarında fiyat performans olarak bu koltuk dikkatimi çekti ve kaliteli görünüyordu. Bende bunu önerdim. Eğer deneyimlediğin bir koltuk varsa (deri olmayan) arkadaşa önerebilirsiniz. Ama sırf teknik bilgiler üzerinden bu tarz ürünlerin önerilmesi biraz gereksiz geliyor.
Teknik bilgiler üzerinden önermiyorum, öyle bir öneri konusu da değil bu. Hiç denemediysen bile kullanıcı yorumlarına bakarak arkadaşın isteğine göre rahat ve konforlu ürün önerebilirsin zaten. Attığım Pandora'yı denedim, hatta çoğu Exvega ürününü denedim ama en konforlu hissettiğim Pandora koltuktu. Deneyimime göre öneriyorum.