Raijintek Cratos 850W 80+ Gold ATX 3.0 PSU'dan arada rüzgar sesi gelmesi normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunusalp99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    psu sesi
Kasayı yan yatırıp ses geldiğinde PSU fanının dönüp dönmediğine bakabilirsiniz.

Normal gelmedi açıkçası. Normalde fan açmaması gerekli. Kullanan bir kişinin yorumu olsa tabii ki güzel olurdu.

Bu video'da 288W'da bile fan aç

Kasayı yan yatırıp ses geldiğinde PSU fanının dönüp dönmediğine bakabilirsiniz.
şu an bizzat baktım o ses varken fan dönmeye başladı ondan öncesinde dönmüyordu sabitti

Değişim isteyin hocam. Pek normal gelmedi. Zaten yeni almışsınız.
şahsen bu sesi ara ara yapıcaksa herhangi bir sorun yoksa kullanırım ama ileride arıza vb yaparmı ondan emin olamıyorum

şahsen bu sesi ara ara yapıcaksa herhangi bir sorun yoksa kullanırım ama ileride arıza vb yaparmı ondan emin olamıyorum
bu durumdan ötürü yani 2 yılda garantisi mevcut

bu durumdan ötürü yani 2 yılda garantisi mevcut
Kullanan birisinin yorumu olmadığından pek yorum yapmak mümkün değil lakin attığım video'da 500W'lara kadar fan açmadı PSU. Belki sorunlu bir ünite olabilir.

şuan bizzat gözümle gördüm yüke bindiği esnada direk o rüzgar sesini yaptı fanı çalıştırdı ama bu sesi normal chromeda gezerken yada viedo film izlerkende ara ara yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…