Detaylar
Kim cevapladı?yunusalp99
Becerikli
Normal gelmedi açıkçası. Normalde fan açmaması gerekli. Kullanan bir kişinin yorumu olsa tabii ki güzel olurdu.
Bu video'da 288W'da bile fan aç
şu an bizzat baktım o ses varken fan dönmeye başladı ondan öncesinde dönmüyordu sabittiKasayı yan yatırıp ses geldiğinde PSU fanının dönüp dönmediğine bakabilirsiniz.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Değişim isteyin hocam. Pek normal gelmedi. Zaten yeni almışsınız.şu an bizzat baktım o ses varken fan dönmeye başladı ondan öncesinde dönmüyordu sabitti
yunusalp99
Becerikli
şahsen bu sesi ara ara yapıcaksa herhangi bir sorun yoksa kullanırım ama ileride arıza vb yaparmı ondan emin olamıyorumDeğişim isteyin hocam. Pek normal gelmedi. Zaten yeni almışsınız.
bu durumdan ötürü yani 2 yılda garantisi mevcutşahsen bu sesi ara ara yapıcaksa herhangi bir sorun yoksa kullanırım ama ileride arıza vb yaparmı ondan emin olamıyorum
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Kullanan birisinin yorumu olmadığından pek yorum yapmak mümkün değil lakin attığım video'da 500W'lara kadar fan açmadı PSU. Belki sorunlu bir ünite olabilir.şahsen bu sesi ara ara yapıcaksa herhangi bir sorun yoksa kullanırım ama ileride arıza vb yaparmı ondan emin olamıyorum
bu durumdan ötürü yani 2 yılda garantisi mevcut
yunusalp99
Becerikli
r5 7600 / msi 5070 gaming z trio oc
O sistem tam yükte bile fazla güç çekmez, yine de fan açtığı an işlemci ve ekran kartı güç tüketine bir bakın.
@yunusalp99
@yunusalp99
yunusalp99
Becerikli
şuan bizzat gözümle gördüm yüke bindiği esnada direk o rüzgar sesini yaptı fanı çalıştırdı ama bu sesi normal chromeda gezerken yada viedo film izlerkende ara ara yapıyor
Yeni konular
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-