Ben olsam almazdım. Pahalı ve üstüne üstlük PCIe 5.0 desteklemiyor. Ayrıca NZXT ürünleri kaliteli olmasına karşın TR'de çok pahalıya satılıyor.
Örneğin; Raijintek dünyanın en iyi PSU üreticilerinden biridir. Modelleride çoğu üreticiden kat ve kat daha iyi olmasına karşın fahiş bir fiyata satılmıyor.
"RAIJINTEK'in bilgisayar donanımı ve bilgisayar soğutma çözümleri konusundaki odaklarına dair daha detaylı bir açıklama: RAIJINTEK, bilgisayar teknolojisinin hızla geliştiği bir dönemde 2013 yılında kurulmuş bir Tayvan merkezli şirkettir." Üretim Tayvan'da yapılıyor. Ancak firma Alman menşeili. Kaliteli diye biliyorum. Açıkçası Raijintek üretiyormu bilmiyorum. Ancak kaliteli olduğunu biliyorum. Ayrıca okuduğum forum gönderilerde kaliteli olduğunu okudum. O sebeple söylüyorum. İç yapısı PF1'e benzer olduğunu söyleyen olmuş.
Marka hakkında çok fazla bilgim yok ancak yabancı inceleme yapan sitelerde markanın başka modellerinin beğenildiğini gördüm. Akakçe'ye baktığımda bu fiyata bu özelliklerde bir şey göremediğimden almak isteyebilecek arkadaşlar için paylaşmak istedim. Alana hayırlı olsun...
Şimdi ileriye dönük PSU almak istiyorum fazla W bir zararı olmaz ama alırken de uzun ömürlü olmasını istiyorum. Böyle bir marka duymadım alsam bir sıkını yaşar mıyım? Benim için önemli olan PSU'larda elektrik kesilmesi elektrik ile alakalı bütün sorunları bertaraf etmesi bilgisayar bileşenlerine...