Geraltın kılıcı
Üstün
MSI ve Gigabyte'ın alt modellerinden uzak dur demek. Orta segmentte bile çok da iyi değiller.
Nokta atışı severim.Attığınız Platinum ve ATX 3.1 ve fiyatı çok güzel.
Nokta atışı severim.Attığınız Platinum ve ATX 3.1 ve fiyatı çok güzel.
MSI ve Gigabyte'ın alt modellerinden uzak dur demek. Orta segmentte bile çok da iyi değiller.
Nokta atışı severim.![]()
Kendim de kullanıyorum full modüler kabloları biraz kalın evet ama görebileceğiniz en iyi psulardan biridir.Ama 4070TIS için kablo kirliliği olsun istemiyorum.
Bunu birkaç ay önce 3.400 liraya almıştım bugün PSU arayışında olsam tereddüt etmeden yine alırım.
Raijintek dünyanın en iyi PSU üreticilerinden biridir.
Alınabilir. @Oreki @Andar Han Farklı önerileriniz var mı hocamlar?
"RAIJINTEK'in bilgisayar donanımı ve bilgisayar soğutma çözümleri konusundaki odaklarına dair daha detaylı bir açıklama: RAIJINTEK, bilgisayar teknolojisinin hızla geliştiği bir dönemde 2013 yılında kurulmuş bir Tayvan merkezli şirkettir." Üretim Tayvan'da yapılıyor. Ancak firma Alman menşeili. Kaliteli diye biliyorum. Açıkçası Raijintek üretiyormu bilmiyorum. Ancak kaliteli olduğunu biliyorum. Ayrıca okuduğum forum gönderilerde kaliteli olduğunu okudum. O sebeple söylüyorum. İç yapısı PF1'e benzer olduğunu söyleyen olmuş.Buna dair bir kaynağınız var mı? Kaldı ki Raijintek PSU üreticisi değildir, ürettirir.
Cratos'un fiyatı epeydir iyi, tükenmeden alınması taraftarıyım ben de. HX750'nin fiyatı da iyiymiş. Dönüştürücü ile kullanılır kartın içinden çıkan.