Raijintek Cratos Lite 850W PSU'da boştayken fan açılıp kapanma sorunu var mı?

Ses konusu üründen soğumama sebep oldu diyebilirim.
Yani daha yeni çıkmış ve sözde o kadar önerilen bir model. Bu kadar kalitesiz bir fan mı koymuşlar harbiden çok garip geldi vallahi. 18 yıllık Core 2 Quad sistemim vardı eski. PSU'su yıllarca kullanıldı artık en son yağı bitti fanın içindeki rulmanın bir ara. Gittim büyük cesaretle PSU'nun içini açtım tozlarını temizleyip fanına makine yağı damlatıp kapadım. 0 ses kalmıştı ne de ısınıyordu.

Vallahi açıkçası yeni elektronik hiçbir ürünün eski ürünler kadar sağlam olduğunu düşünmüyorum, ilerleyen bu teknolojiye rağmen.

Dandik marka bir güç kaynağından geçtim onda bile fanında 0 ses vardı bu güç kaynağına geçince fan sesi bana da tuhaf geliyor şuan ama iade, değişim uğraşmak istemiyorum ondan kullanacağım gibi görünüyor. Zırıltı fan dönerken duymazsınız bile ses kaydını bir tık güç kaynağının dibinden aldım ondan devamlı zırıltı geliyor gibi sesi kaydetmiş, olurda alırsanız muhtemelen sadece attığım sesteki o ilk yüksek sesi duyarsınız en azından benim kasamda 5 fanın arasında duyabiliyorum yani.

Hocam ben kasayı tam da sağ kulağıma gelecek konumda kullanıyorum. İnanın bana o sesi muhtemelen kulaklık takmıyorken gece saatleri oda sessizken bayağı bir duyarım gibi geliyor. Her fareyi hareket ettirip boşta kullanımda işlemler yaptığım sırada bu ses gelecekse vay benim halime

Kasa için aşağıda masanın bölmesi var ama oraya almıyorum hem görüntüsü gözükmez diye kasanın, hem de tozlanma fazla olur diye almadım. Siz böyle deyince kararsız kaldım harbi. Hangi PSU'yu alacağım bayağı bir kafam karıştı yeminle.
Sistemi toplarken bu kadar karışmamıştı.

Bende de aynı sağımda kasa görüntü için ondan çok rahat duyuyorum çalışmaya başladığı an fanı ama ne zaman durduğunu anlamıyorum çünkü sessiz dönüyor, ayrıca bendeki ürün sorunlu bile olabilir daha geri dönüş alamadım henüz Teknobiyotik tarafından. High Power da üzmez bu modelde üzmez gibi hangisine içiniz ısındıysa alın hocam gerisi şans işi artık.

High Power Element Revo almak istiyorum aslında ama fiyatı düşmedi ve CPU güç kablosu kısa deniyor. Bayağı bayağı bir kararsızlık hakim yalnız.

High Power Element Revo almak istiyorum aslında ama fiyatı düşmedi ve CPU güç kablosu kısa deniyor. Bayağı bayağı bir kararsızlık hakim yalnız.
Ben High Power Revo, Raijintek Lite, XPG Kyber arasında kalmıştım hocam daha ucuza 850w olayından dolayı Raijintek tercih ettim ileride am5 güzel bi sistem falan toplarsam diye.

Ben High Power Revo, Raijintek Lite, XPG Kyber arasında kalmıştım hocam daha ucuza 850W olayından dolayı Raijintek tercih ettim ileride AM5 güzel bir sistem falan toplarsam diye.

Benim de 850W ve PCI-Express 5.1 alma sebebim o. İlerleyen yıllarda DDR5 geçme olasılığım olabilir çünkü.
Ama hâlen karar veremedim. Cratos Lite sıcak geliyor ama düne göre 200TL kadar artmış fiyat.

Benim de 850W ve PCI-Express 5.1 alma sebebim o. İlerleyen yıllarda DDR5 geçme olasılığım olabilir çünkü.
Ama hâlen karar veremedim. Cratos Lite sıcak geliyor ama düne göre 200TL kadar artmış fiyat.
Ben alırken n11 üzerinde Teknobiyotik satıcısıdan aldım 200-300Tl bir kupon vardı 3075Tl gibi bir rakama aldım sanırım indirimli fiyattan.

Aynı sorunu yaşıyorum 1 haftadır ne durumdasınız?
Ben yaşıyorum hocam bu durumu da kasamın hava akışı çok iyi değil belki ondandır diye iade ve değişimde uğraşmak istemedim ama, Teknobiyotik’in mailine illetim durumu dönüş bekliyorum bakalım.
Ne yaptınız hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…