Yer
İstanbul
Güç kaynağı alma dönemindeyim, bugün-yarın en geç alacağım bir aksilik olmazsa.

Çok araştırma yaptım; High Power Performance GD800, Element Revo 850, NZXT C750 ve Raijintek Cratos Lite 850W modelleri arasında yaptığım araştırmalarda en iyi model Cratos Lite olarak gösterilmekte; fakat Hepsiburada yorumlarından birinde, sistem boştayken PSU fanı kapanıp açılıyormuş devamlı.

Böyle bir sorun var mı, bu modeli kullananlar ne denli öneriyor Cratos Lite'ı?

Ben yaşıyorum hocam bu durumu da kasamın hava akışı çok iyi değil belki ondandır diye iade ve değişimde uğraşmak istemedim ama, Teknobiyotik’in mailine illetim durumu dönüş bekliyorum bakalım.

Ben yaşıyorum hocam bu durumu da kasamın hava akışı çok iyi değil belki ondandır diye iade ve değişimde uğraşmak istemedim ama, Teknobiyotik'in mailine illetim durumu dönüş bekliyorum bakalım.

Birkaç yaşayan gördüm bunu bu Cratos Lite modelinde. Bu sorun. Modelin kronik sorunu olarak mı ya da gerçekten normal durumu mu bilemedim. Tam alacaktım bu sorunu duydum açıkçası ve vazgeçtim desem yeridir.
High Power Element Revo'yu alacağım sanırım.
@Yusuf7878 bu konuda bilgi sahibi aslında

Birkaç yaşayan gördüm bunu bu Cratos Lite modelinde. Bu sorun. Modelin kronik sorunu olarak mı ya da gerçekten normal durumu mu bilemedim. Tam alacaktım bu sorunu duydum açıkçası ve vazgeçtim desem yeridir.
High Power Element Revo'yu alacağım sanırım.
@Yusuf7878 bu konuda bilgi sahibi aslında

Kronik bir sorun değildir zaten. Muhtemelen ikincil hatlar yüke girince fan eğrisinden dolayı fan aç kapa yapıyor.

Zırıltıda mı geliyor fan açarken ben mi yanlış duydum.
O zaman cratos Lite almayayım ben. Element Revo daha sıcak geliyor açıkçası ama Cratos Lite'dan daha pahalı. Düşmedide dünden beri takip ediyorum fiyatını.
Hocam bende mi böyle bilmiyorum da dönmeye başlarken böyle ses çıkarıyor, ayrıca dediğim gibi kasamın hava akışı pek iyi değil boşta çalışması arada benden kaynaklı olabilir ondan bir şey diyemiyorum.