Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
@Oreki hocam bu yeni aldığımız Raijintek PSU, PC açılış ve kapanışta içerisinde sanki bir şey açılıp kapanıyormuş gibi tık diye bir anahtar devresi sesi geliyor. Nedir acaba?
Çözüldü: Bilgisayar her kapatıldığında PSU'dan tık sesi geliyor
Merhaba, Birkaç gün önce DeepCool PQ650M 80+ Gold PSU aldım. Evvelsi gün montajını yaptım fakat bilgisayarı her kapattığımda PSU'dan tık sesi geliyor. Durum normal midir? Video ektedir. Konu hakkında bilginizi rica ederim.
- Makaleler
- 9
@Oreki hocam bu yeni aldığımız Raijintek PSU, PC açılış ve kapanışta içerisinde sanki bir şey açılıp kapanıyormuş gibi tık diye bir anahtar devresi sesi geliyor. Nedir acaba?
Çözüldü: Bilgisayar her kapatıldığında PSU'dan tık sesi geliyor
Merhaba, Birkaç gün önce DeepCool PQ650M 80+ Gold PSU aldım. Evvelsi gün montajını yaptım fakat bilgisayarı her kapattığımda PSU'dan tık sesi geliyor. Durum normal midir? Video ektedir. Konu hakkında bilginizi rica ederim.
Armi3067
Başarılı
Adam ya, sağ olasın.
Hocam maşallah güç kaynağı adam diyebilirim size artık.Çözüldü: Bilgisayar her kapatıldığında PSU'dan tık sesi geliyor
Merhaba, Birkaç gün önce DeepCool PQ650M 80+ Gold PSU aldım. Evvelsi gün montajını yaptım fakat bilgisayarı her kapattığımda PSU'dan tık sesi geliyor. Durum normal midir? Video ektedir. Konu hakkında bilginizi rica ederim.techolay.net
- Makaleler
- 9
Hocam maşallah güç kaynağı adam diyebilirim size artık.![]()
Teşekkürler, özellikle bir şey yapmıyorum. Oturup çalışmak, herkesin yaptığı gibi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı