Rainbow Six: Siege hacklendi

4rchura

Yetkin
Oyun 27.12.2025 tarihinde bir saldırıya uğradı, pek çok hesap hak etmediği halde ban yedi,
Tüm oyunculara sınırsız kredi dağıtıldı ve oyunun en pahalı kaplamaları olan Glacier skinleri kullanıcılara dağıtıldı.
Ubisoft tarafından henüz hiçbir açıklama gelmedi.

Bahsi geçen Glacier (buzul) skinleri:

Son düzenleyen: Moderatör:
En son geçen sene bugün oynamışım oyunu, yoksa bu bir işaret mi?

Girip kontrol edeyim bari, bayağı komik olay bu arada

Yüklesem mi acaba? Çok oynamıyorum ama bir arkadaş şimdi yazdı, tüm eliteleri almış. Ne demek bilmiyorum ama iyi bir şey olduğu belli.

Yüklesem mi acaba? Çok oynamıyorum ama bir arkadaş şimdi yazdı, tüm eliteleri almış. Ne demek bilmiyorum ama iyi bir şey olduğu belli.

Yani hocam harcama yaparsanız arada ban yiyenin siz olma ihtimaliniz de var, ben eğlencesine birkaç paket açtım ama muhtemelen ben de ban yiyeceğim gibi duruyor,
Değerli bir iteminiz varsa hiç dokunmayın bence.

Hesabım çalındığından beri kurtarmaya uğraşmak istemediğim için oynamıyordum. Girip bakasım geldi ama ban yemiştir muhtemelen.

Yani hocam harcama yaparsanız arada ban yiyenin siz olma ihtimaliniz de var, ben eğlencesine birkaç paket açtım ama muhtemelen ben de ban yiyeceğim gibi duruyor,
Değerli bir iteminiz varsa hiç dokunmayın bence.

Hiçbir şeyim yok hesapta, varsa da ben bilmiyorum.

Yükleyelim bakalım, ne gelmiş ne gitmiş kontrol edelim. Fazlasında gözümüz yok, elimizdekileri almasınlar yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…