The Semih 98

Üstün
Makaleler
1
1788350343393.webp

Ubisoft Connect'ten R6 yüklüydü PC'de aylardır. Daha geçen girdim, oynadım. Bugün oyuna güncelleme gelmiş fakat 60 GB güncelleme olarak gözüküyor. Oyuna baştan mı yüklüyor, anlamadım. Ne gelmiş olabilir bu kadar büyük oyuna?

Eki Görüntüle 277485

Ubisoft Connect'ten R6 yüklüydü PC'de aylardır. Daha geçen girdim, oynadım. Bugün oyuna güncelleme gelmiş fakat 60 GB güncelleme olarak gözüküyor. Oyuna baştan mı yüklüyor, anlamadım. Ne gelmiş olabilir bu kadar büyük oyuna?
Dün itibariyle yeni sezon güncellemesi mevcut. 11Y3S güncellemesi geldi, savunmaya yeni bir operatör, bug'lar fixlendi, Villa haritasına rework geldi. DMR metası bitti. :(

Bu vesileyle beraber oynamak isterseniz ubisoft connect'ten ekleşebiliriz; Grande_Mehmed nickim.

BF Serisi de öyledir, Ubisoft'un oyunları da.

Content değişiklikleri olduğunda böyle işte sil baştan yükletirler.

SSD'lerde ömür törpüsüdür bir nevi de yapacak bir şey yok.

Sezon sıfırlandı, yeni karakter geldi de bana da 36 GB yükletti. Sana 60 yaptırmış. Ultra HD pack de mi indirdin bu yüzden mi fazla çözemedim.
HD dokudan sanırım onuda fixliyor

BF Serisi de öyledir, Ubisoft'un oyunları da.

Content değişiklikleri olduğunda böyle işte sil baştan yükletirler.

SSD'lerde ömür törpüsüdür bir nevi de yapacak bir şey yok.
Bazı oyunlarda 100 MB güncelleme gelse bile güncellemeden sonra tüm dosyaları check ediyor, sinir bozucu. Kriz döneminde buna çözüm bulsalar iyi olur ama tepki yok işte.

HD dokudan sanırım onuda fixliyor

Bazı oyunlarda 100 MB güncelleme gelse bile güncellemeden sonra tüm dosyaları check ediyor, sinir bozucu. Kriz döneminde buna çözüm bulsalar iyi olur ama tepki yok işte.
Tepki olsa bile dinlemiyorlar. Marketplace çöktü geri gelsin diye topluluk her yerde baskı yapıyor ama nafile. Şu server işini ve hileleri çözebilseler keşke marketplace sonra olsa da olur.

Tepki olsa bile dinlemiyorlar. Marketplace çöktü geri gelsin diye topluluk her yerde baskı yapıyor ama nafile. Şu server işini ve hileleri çözebilseler keşke marketplace sonra olsa da olur.
Anti-cheat yenilenmiş, açılırken Battle Eye yerine başka bir şey çıktı ama ne kadar etkisi olur, bilmiyorum.

Anti-cheat yenilenmiş, açılırken Battle Eye yerine başka bir şey çıktı ama ne kadar etkisi olur, bilmiyorum.
Evet yeni bir anti-cheat geldi. Aslında o hem normal oyuncular hemde yeni gelecek olan ''Legendary'' rank'ı için yapıldı. Champ rank'a sahip insanlar bu yeni gelecek sınıf içerisinde maçlarını ''hilesiz'' ve trollsüz oynayabilecek. Ama sadece Champion rankına sahip oyunculara özel diye biliyorum. Umarım server işini de çözerler pek umudum yok ama bekliyoruz işte.