İnceleme Rainbow Six: Siege; Neden tüm 5V5 rekabetçi FPS'lerin en iyisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Ajan satın alma? Yeni başlayan biri en güçsüz ajanları alarak gelişemez.
Tüm operatörler herkes tarafından alınabiliyor ve oyunda görev yaparak 30'a yakın operatör alabiliyorsunuz. P2W bu anlama gelmiyor, P2W sadece oyuna para yatırarak alınabilen avantaj sağlayan içeriklere denir.

Tüm operatörler herkes tarafından alınabiliyor ve oyunda görev yaparak 30'a yakın operatör alabiliyorsunuz. P2W bu anlama gelmiyor, P2W sadece oyuna para yatırarak alınabilen avantaj sağlayan içeriklere denir.
O zaman Valorant'ta P2W oluyor, sonuçta onda da zamanla açılıyor. Ayrıca operatörlerin birbirinden kesin olarak daha üstün olduğunu düşünmüyorum.

O zaman Valorant'ta P2W oluyor, sonuçta onda da zamanla açılıyor. Ayrıca operatörlerin birbirinden kesin olarak daha üstün olduğunu düşünmüyorum.
Evet, bir operatör her türlü counterlanabiliyor ve Ubisoft'un kötü olduğu gerçek ama bunu düşünmeyecek kadar aptal değiller.

Hocam 70 operatör var diyor adam
Görevle 30'unu açabiliyorsunuz demiş önceki yorumda konu sahibi. Kalan 40 tanesi parayla mı?
Valorant P2W değil diyen mi var? P2W sayılır yani bu tip şeyler.
R6 gene neyse 30 operatör az değil. Tabii açması ne kadar zaman alıyor falan bunlar da önemli faktörler.

Evet. CS bir yerde sonra ezber biniyor biraz ama raunt süresi sayısı ideal bence.
4 dakika çok uzun değil mi?

Valorant'ta çoluk çocuk çok var. Küfür eden trolleyenler de geliyordu bana. Ortamı toksik biraz. CS'de o kadar olmuyordu ama.
Hem puanlama sistemi mi ne var mış. Sıkıntılıysan hileci falan o tiplerle eşleştiryormuş. Ben öyle biliyorum. Hele Premium için değer diyorlar. Para verip hile açarak hesabını tehlikeye atmak istemez çoğunluk. Ama Premium'um olmadığı için doğrulayamıyorum birinci elden.

Hocam hiç bir operatör parayla değil, parayla da satın alınıyor ama maç oynayarak da açabiliyorsunuz. Yani oyunu aldıktan sonra para yatırmanıza gerek yok.

4 dakika uzun ama oyunun yapısı buna göre zaten.

Engin haftasonu gel girelim maç. Akariz.

Ranked'ı açana kadar yarısından fazlası açılıyor. Ya da 120 TL verip hepsini açabilirsiniz.

İsterseniz şu anda olur. Benim için sorun yok.
Hocam odevlerimi yapmam lazim, eger bitirirsem akariz. Gece uzun sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…