Tüm operatörler herkes tarafından alınabiliyor ve oyunda görev yaparak 30'a yakın operatör alabiliyorsunuz. P2W bu anlama gelmiyor, P2W sadece oyuna para yatırarak alınabilen avantaj sağlayan içeriklere denir.Ajan satın alma? Yeni başlayan biri en güçsüz ajanları alarak gelişemez.
Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
O zaman Valorant'ta P2W oluyor, sonuçta onda da zamanla açılıyor. Ayrıca operatörlerin birbirinden kesin olarak daha üstün olduğunu düşünmüyorum.Tüm operatörler herkes tarafından alınabiliyor ve oyunda görev yaparak 30'a yakın operatör alabiliyorsunuz. P2W bu anlama gelmiyor, P2W sadece oyuna para yatırarak alınabilen avantaj sağlayan içeriklere denir.
Evet, bir operatör her türlü counterlanabiliyor ve Ubisoft'un kötü olduğu gerçek ama bunu düşünmeyecek kadar aptal değiller.O zaman Valorant'ta P2W oluyor, sonuçta onda da zamanla açılıyor. Ayrıca operatörlerin birbirinden kesin olarak daha üstün olduğunu düşünmüyorum.
Bu oyunu S.A.S komandolarının oynadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Hocam 70 operatör var diyor adamO zaman Valorant'ta P2W oluyor, sonuçta onda da zamanla açılıyor. Ayrıca operatörlerin birbirinden kesin olarak daha üstün olduğunu düşünmüyorum.
Görevle 30'unu açabiliyorsunuz demiş önceki yorumda konu sahibi. Kalan 40 tanesi parayla mı?
Valorant P2W değil diyen mi var? P2W sayılır yani bu tip şeyler.
R6 gene neyse 30 operatör az değil. Tabii açması ne kadar zaman alıyor falan bunlar da önemli faktörler.
Evet. CS bir yerde sonra ezber biniyor biraz ama raunt süresi sayısı ideal bence.
4 dakika çok uzun değil mi?
Valorant'ta çoluk çocuk çok var. Küfür eden trolleyenler de geliyordu bana. Ortamı toksik biraz. CS'de o kadar olmuyordu ama.
Hem puanlama sistemi mi ne var mış. Sıkıntılıysan hileci falan o tiplerle eşleştiryormuş. Ben öyle biliyorum. Hele Premium için değer diyorlar. Para verip hile açarak hesabını tehlikeye atmak istemez çoğunluk. Ama Premium'um olmadığı için doğrulayamıyorum birinci elden.
Hocam hiç bir operatör parayla değil, parayla da satın alınıyor ama maç oynayarak da açabiliyorsunuz. Yani oyunu aldıktan sonra para yatırmanıza gerek yok.Hocam 70 operatör var diyor adam
Görevle 30'unu açabiliyorsunuz demiş önceki yorumda konu sahibi. Kalan 40 tanesi parayla mı?
Valorant P2W değil diyen mi var? P2W sayılır yani bu tip şeyler.
R6 gene neyse 30 operatör az değil. Tabii açması ne kadar zaman alıyor falan bunlar da önemli faktörler.
Evet. CS bir yerde sonra ezber biniyor biraz ama raunt süresi sayısı ideal bence.
4 dakika çok uzun değil mi?
Valorant'ta çoluk çocuk çok var. Küfür eden trolleyenler de geliyordu bana. Ortamı toksik biraz. CS'de o kadar olmuyordu ama.
Hem puanlama sistemi mi ne var mış. Sıkıntılıysan hileci falan o tiplerle eşleştiryormuş. Ben öyle biliyorum. Hele Premium için değer diyorlar. Para verip hile açarak hesabını tehlikeye atmak istemez çoğunluk. Ama Premium'um olmadığı için doğrulayamıyorum birinci elden.
4 dakika uzun ama oyunun yapısı buna göre zaten.
Valorant gibi uzun sürüyorsa oynarak açması sıkıntı ya. Çok çok zaman alıyor.Hocam hiç bir operatör parayla değil, parayla da satın alınıyor ama maç oynayarak da açabiliyorsunuz. Yani oyunu aldıktan sonra para yatırmanıza gerek yok.
4 dakika uzun ama oyunun yapısı buna göre zaten.
Engin haftasonu gel girelim maç. Akariz.İlk başta Rainbow Six: Siege en iyi 5V5 rekabetçi FPS oyunudur. Bu benim kişisel görüşüm değil, bu bir gerçek. Sevseniz de böyle, sevmeseniz de böyle.
Şimdi bunu tabloda, en popüler 5V5 rekabetçi FPS oyunlarından olan Valorant ve Counter-Strike ile karşılaştıralım ki, daha iyi anlayın demek istediğimi.
Rainbow Six: Siege Valorant Counter-Strike Maç boyunca tek bir rolde sıkışmıyorsunuz ve istediğiniz zaman başkası ile yer değiştirebiliyorsunuz Tüm maç boyunca entry iseniz entrysiniz ve değişme imkanınız yok derecede azOperatör ve ajan mantığı olmadığından dolayı biriyle pozisyon değişip arkada veya entry oynayabilirsiniz Oyun her raunt operatör değiştirme imkanı sunduğundan ve farklı bir objektife saldırdığınız için tekrarladığını hissettirmiyorAjanlar olması saldırıların tekrarlanmasını azaltıyor ama oyun bitene kadar hep aynı yere aynı şekilde ve aynı ajanlarla saldırmaktan sıkıyor İlk 2 raunttan sonra oyun hep kendini tekrarlıyor; her zaman aynı taktikler, her zaman aynı pozisyonları tutuyorsunuz Raunt sayısı diğerlerine nazaran az olduğu için baymıyor ve evet rauntlar 4 dakika ama normalde 4, uzatmalar da ise 5 olan kazanıyor Raunt sayısı fazla ve oyun bir yerden sonra kendini çok tekrarlıyor ve evet, rauntlar kısa sürse de böyle Raunt sayısı fazla ve oyun bir yerden sonra kendini çok tekrarlıyor ve evet, rauntlar kısa sürse de böyle 70 adet operatör olması ve her raunt objektifin değişmesi taktiksel açıdan baya güzel bir açı ve oyuncuya düşünme yetisi sunuyor Bir yerden sonra bir haritada işe yarayan tek bir push kullanılıyor (sis vs. her şey aynı atılıyor) Bir yerden sonra bir haritada işe yarayan tek bir push kullanılıyor (sis vs. her şey aynı atılıyor) Toksik oyunculara karşı toleransı sıfır, hatta çok devam ederse dereceli gibi modlardan mahrum bırakıyor Toksik oyunculara karşı toleransı sıfır, devam ederse hiç bir şekilde oyuna girmesine izin vermiyor Siz yada başkası, kim ne yazarsa yazsın cezasız kalıyor Hile koruması yerlerde Hile koruması iyi ama bu aralar patlak vermeye başladı Rezalet bir hile koruması var Eşleştirme sistemi iki oyuna kıyasla baya iyi bir durumda CS'nin yeni sistemi ile eşleştirme sistemi ikisinden de kötü İyi bir eşleştirme sistemi var ama R6S'den iyi değil İstediğiniz haritayı seçemiyorsunuz ama harita banlama sistemi ile istemediğiniz haritaları maçtayken eleyebiliyorsunuz Tüm maç boyunca sistem tarafından seçilmiş haritada oynamak zorundasınız Prime'da eleme sistemi var ve istediğiniz haritayı seçip oynayabildiğiniz bir rekabetçi modda mevcut Balkanlarda sunucusu olduğundan düşük bir gecikme süresi ile oynayabiliyorsunuz Türkiye sunucusu mevcut Almanya sunucularında yüksek bir gecikme süresi ile oynuyorsunuz Oyun aktif olarak güncelleniyor ve 3 ayda bir yeni operatör, 6 ayda bir yeni bir harita geliyor Ortalama 4 veya 5 ayda bir güncelleniyor ve genellikle yeni ajan ve harita geliyor Kasa dışında doğru düzgün bir yeni içerik güncellemesi bile göremiyorsunuz
Bana saldırmadan önce bu oyunların hepsinde yüzlerce saatim var. Valorant'ta 678 saat, Rainbow Six: Siege'de 1456 saat, Counter-Strike'da ise 802 saatim var. Halen almadıysanız R6S alın ve oynamaya başlayın.
Ranked'ı açana kadar yarısından fazlası açılıyor. Ya da 120 TL verip hepsini açabilirsiniz.Valorant gibi uzun sürüyorsa oynarak açması sıkıntı ya. Çok çok zaman alıyor.
İsterseniz şu anda olur. Benim için sorun yok.
Hocam odevlerimi yapmam lazim, eger bitirirsem akariz. Gece uzun sonucta.Ranked'ı açana kadar yarısından fazlası açılıyor. Ya da 120 TL verip hepsini açabilirsiniz.
İsterseniz şu anda olur. Benim için sorun yok.