En son bir buçuk yıl önce Rainbow Six: Siege'i Xbox Game Pass'ten oynamıştım. Şu an satın almak istiyorum ama birkaç farklı sürümü var. Steam fiyatı gereksiz pahalı ama Xbox ve Epic Games'te 579₺ (Elit sürüm). Xbox'tan alsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım veya ücretsiz versiyonunu oynasam CS2 gibi hilelerle karşılaşır mıyım? Ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?GigatnoS
Çalışkan
Nereden ucuzsa oradan al. Saydığın platformların hiçbirinde ekstra bir sıkıntı yaşamazsın. Zaten oyunu Steam'den de alsan Epic'ten de alsan sonuçta Ubisoft üzerinden açılıyor; sadece satın aldığın platform değişiyor. Hile konusunda da öyle abartı seviyede bir problem yok. Her online oyunda hile var, bunda da var; ücretsiz ya da ücretli versiyonlarının arasında absürt derecede fark yok. Ücretsiz sürümü oynarsan üst seviye modlara (ranked gibi) erişimin olmaz. Ayrıca bazı kozmetikler ve bazı operatörler sadece ücretli sürümlerde oluyor.
(Operatör kısmında tam emin değilim, yanlış olabilir).
(Operatör kısmında tam emin değilim, yanlış olabilir).
SunseTTime
Uzman
Ücretsiz versiyonda rekabetçi giremiyorsun diye biliyorum. Zaten hileler esas oralarda takılıyor. Ben 1700 saat ile R6'yı bıraktım. Sürekli full focus olmak, yavaş gameplay, hileler ve dengesiz matchmaking can sıkıcı bir hal almaya başlamıştı. Az takıl ama çok da kapılma derim. Ciddi bir emek istiyor, günün sonunda emeğin karşılığını soloda pek alamıyorsun.
O zaman ücretsiz indirip biraz takılacağım, öyle karar vereceğim. Sağ olun öneriler içinÜcretsiz versiyonda rekabetçi giremiyorsun diye biliyorum. Zaten hileler esas oralarda takılıyor. Ben 1700 saat ile R6'yı bıraktım. Sürekli full focus olmak, yavaş gameplay, hileler ve dengesiz matchmaking can sıkıcı bir hal almaya başlamıştı. Az takıl ama çok da kapılma derim. Ciddi bir emek istiyor, günün sonunda emeğin karşılığını soloda pek alamıyorsun.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-