Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Grafik ayarlarında oynama yapabilir misin? DX12 başlatıyorsa DX11 deneyebilir misin veya tam tersini? Çok yüksek bir grafik ayarı seçtiğin için de böyle olabilir. Ben TAA 2X ve TAA 4X seçip fulleyince veya 90 keskinleştirme yapınca drop sorunu yaşıyorum mesela.
Bilgisayarını ve oyun ayarlarını da söyleseydin keşke dostum. Telepati yoluyla öğrenemeyiz bunları. Ayrıca enteresan. Birçok kişinin değerleri daha da optimal olmaya başladı. Kendim de dahil. Eskiden 160-180 filan alıyordum şimdi 250-300 görmeye başladım.
Grafik ayarlarında oynama yapabilir misin? DX12 başlatıyorsa DX11 deneyebilir misin veya tam tersini? Çok yüksek bir grafik ayarı seçtiğin için de böyle olabilir. Ben TAA 2X ve TAA 4X seçip fulleyince veya 90 keskinleştirme yapınca drop sorunu yaşıyorum mesela.4070 Super R9 7950X3D 32 GB RAM sistemim var diğer oyunlarda hiçbir sorun yaşamıyorum sadece Rainbow Six'de oldu. Ve benim de aksine FPS'im düştü.
Grafik ayarlarında oynama yapabilir misin? DX12 başlatıyorsa DX11 deneyebilir misin veya tam tersini? Çok yüksek bir grafik ayarı seçtiğin için de böyle olabilir. Ben TAA 2X ve TAA 4X seçip fulleyince veya 90 keskinleştirme yapınca drop sorunu yaşıyorum mesela.