1577

Uzman
Makaleler
2
1715163766711.webp

Y9S2'de yıllardır oyunda olan Recruit adlı karaktere direkt köklü değişim geliyor ve memleketlerinden tutun, özelliklere kadar değişecekler. Yukarıda gördüğünüz fotoğrafta biri "Diğer sezon gelecek Recruit rework operatörlerinin memleketi hakkında bir bilgi var mı?" diye soruyor ve frax'ın sızıntıları yapmasına yardımcı olan biri ise "İkisinden biri kesinlikle Türkiye'den olacak ama frax neden bunu paylaşmadı bilmiyorum." demiş.

Kısaca, gelecek reworklanmış Recruit'lerden biri Türk veya en azından Türk asıllı olabilirmiş.

Recruit'ler memleketlere mi bağlanıyor? Gele gele recruitlerden biri mi Türk olacak? :rofl:
Hocam, siz yanlış anlamışsınız. Ubisoft, Recruit'leri kaldırıp onların yerine 2 tane yeni operatör getirecekler ve bunların özellikleri, kişilikleri ve hikayede ki yerleri apayrı olacak. Yani Recruit olmayacak isimleri, sadece Recruit'in yerine geçecekler.

Hocam, siz yanlış anlamışsınız. Ubisoft, Recruit'leri kaldırıp onların yerine 2 tane yeni operatör getirecekler ve bunların özellikleri, kişilikleri ve hikayede ki yerleri apayrı olacak. Yani recruit olmayacak isimleri, sadece Recruit'in yerine geçecekler.

Yok yanlış anlamadım sadece konuda bahsedilmemiş, ben reworkleneceklerini biliyordum ama yine de kendi mapi olan, tek başına bir karakter olan Türk operatörü getirmek yerine yine bunu yapmaları iyi değil, dokkaebinin çıktığı sezonda çok daha iyi iddialar vardı. Ubisoft ırkçı bir firma, Osmanlı zamanında geçen oyunlarında bile bırak Türkçe dil desteğini, Türkçe konuşan halkı bile yabancılara seslendirtmişlerdi, operatörler oyuna eklensin ancak o zaman inanabilirim.

Yok yanlış anlamadım sadece konuda bahsedilmemiş, ben reworkleneceklerini biliyordum ama yine de kendi mapi olan, tek başına bir karakter olan Türk operatörü getirmek yerine yine bunu yapmaları iyi değil, dokkaebinin çıktığı sezonda çok daha iyi iddialar vardı. Ubisoft ırkçı bir firma, Osmanlı zamanında geçen oyunlarında bile bırak Türkçe dil desteğini, Türkçe konuşan halkı bile yabancılara seslendirtmişlerdi, operatörler oyuna eklensin ancak o zaman inanabilirim.
Hocam gelen yunan operatörde de harita falan gelmiyor merak etmeyin. Ayrıca harita o kadarda önemli değil. Zaten çıkarıyorlar, millet nefret ediyor.

Hocam gelen Yunan operatörde de harita falan gelmiyor merak etmeyin. Ayrıca harita o kadar da önemli değil. Zaten çıkarıyorlar, millet nefret ediyor.

20 yıldan fazladır terörle mücadele eden, uluslararası operasyonlarda ve etkinliklerde kendini defalarca kanıtlamış saha tecrübesi çok yüksek terörle mücadele birimlerine sahip olmamıza rağmen, bırak mapi adamlar yıllarca Türk operatör bile getirmediler ki inan R6'in ilk sezonunda oyuna başlamış biri olarak söylüyorum Türkiye'de bir aralar ciddi bir oyuncu kitlesi vardı, ona rağmen hiç bu ülkeyi kazanmaya çalışmadılar.

Dediğim gibi operatörler gelsin ancak öyle inanırım, zaten her senenin geyiğidir, roadmap gösterilmeden "Türk operatör geliyor." denir, gelmez, ikinci kısım derler yine gelmez.

20 yıldan fazladır terörle mücadele eden, uluslararası operasyonlarda ve etkinliklerde kendini defalarca kanıtlamış saha tecrübesi çok yüksek terörle mücadele birimlerine sahip olmamıza rağmen, bırak mapi adamlar yıllarca Türk operatör bile getirmediler ki inan R6'in ilk sezonunda oyuna başlamış biri olarak söylüyorum Türkiye'de bir aralar ciddi bir oyuncu kitlesi vardı, ona rağmen hiç bu ülkeyi kazanmaya çalışmadılar.

Dediğim gibi operatörler gelsin ancak öyle inanırım, zaten her senenin geyiğidir, roadmap gösterilmeden "Türk operatör geliyor." denir, gelmez, ikinci kısım derler yine gelmez.
Türk operatör gelmeme nedeni gene Türkiyedeki yasal düzenlemeler ile alakalı diye biliyorum zaten.

Hocam, kaç tane buna benzer konu açtın bilmiyorum ama kaçı tutu acaba? Merak ettim. (Oyunu oynamıyorum) Sürekli bir Türk operatör geliyor deniliyor ama bir sonuç yok gibi sanki sürekli. Ne kadar iddia olsa da buna benzer konular çok gördüm.

Hatta birisi ''Türkler sızıntıları hemen yiyor'' diye bir muhabbet dönmüştü.

Son düzenleme:
Türk operatör gelmeme nedeni gene Türkiye'deki yasal düzenlemeler ile alakalı diye biliyorum zaten.

Öyle bir şey internette yok, bir ara da şey geyiği vardı "Rainbow ülkelerle anlaşıp getiriyor." diye, onun da ben dokümanını bulamadım, varsa kaynağın bakabilirim. Öyle bile olsa Ubisoft bir yolunu bulup o ülkenin operatörünü getirirdi, ülkemizin de buna karşı çıkacağını sanmıyorum.