Melohholem

Başarılı
Makaleler
1
2016'dan beri neredeyse her gün bir el atıyorum, ara ara kötü güncellemeler gelse bile bir şekilde alışıp devam ettim. Hala oynamaya devam etmek istiyorum fakat oyundaki hile sayısı o kadar fazla ki oynadığım oyunlardan hiçbirinden zevk alamıyorum.

İki yıldır artarak daha fazla hileci dolup taştı oyuna, bunun en büyük sebebi Game Pass'e eklenmesi diye düşünüyorum. Önceden oyun içinde şüphelenince report ediyordum ama artık oyundan sonra şüphelendiğim kişileri izliyorum ve neredeyse her iki oyundan birinde hile oluyor. Hepsi istisnasız oyunu kazanmaya çalışmıyor çünkü bu şekilde kolaylıkla ban atılabiliyor.

Daha az belirgin şekilde kullanmaya çalışanlar oluyor, dikkatli şekilde kullananlar zaten ban yemiyor gibi bir durumda var. Çok belirgin hile olmayan insanları banlamak gerçekten zor bir durum, buna diyecek hiçbir lafım yok fakat Ubisoft artık hile banlama işini tamamen kendi botuna bırakmış gibi duruyor. Ben uzun zamandır bariz şekilde hile kullananların kliplerini çekip Ubisoft'un hile bildirme yerine konu açarım. Şimdiye kadar çok ilgilenmeseler de işin sonunda şikayette bulunduğum kişi banlanıyordu.

Ta ki bu zamana kadar, artık hiç umursamıyorlar ve herhangi bir eylemde bulunmuyorlar, sadece belirli metinleri kopyalayıp bana atıyorlar. Örnek olarak 11 Şubatta reportladığım ve klibini gönderdiğim bir kişiyi vereceğim, hala banlanmadı ve oynamaya devam ediyor.

Ubisoft'a gönderdiğim video:

Yazışmalar ve hesap

Adsız.webp

1711399174810.webp

Bu sezon hile koruma ile ilgili bir güncelleme gelecek, o zamana kadar oyunu bırakmayı düşünüyorum. Eğer güncelleme hilelerin önüne geçemezse, 8 yıldır aralıksız oynadığım oyuna veda etmeyi düşünüyorum.

Elimde bu şekilde çok fazla video var, hemen hemen hepsini de bildirdim. İki ay içinde sadece bir tanesi banlandı. Diğerleri de bu arkadaş gibi oyun zevkine devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunu öğrenip ben de oynamak istiyorum ama eğer dediğiniz gibi ise hileciler yüzünden bu oyunu öğrenemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde ücretli olan oyunlarda hileler daha az olurdu bu kadar çok hile olması şaşırttı beni.

Maalesef, Ubisoft bir süredir küreselde hile konusunda şikayetlere kulak tıkamasıyla ünlü zaten. Hile yapana yasak gelmeyince de birbirinden görenler nasıl olsa banlanmıyoruz mantığıyla hile açıyor (burası biraz tanıdık :D).

Beterin beteri var mış. Bu gidişle Valve'ı geçtiler.

Bu oyuna da mı geldiler? Ya da hep mi vardi?

CS2 ve Valorant yerine tavsiye edilirdi hep.

Oyunu güncel olarak oynuyoruz. Günde 10 maç ya da daha fazla ranked atıyoruz. 2.000 saat Rainbow Six Siege oynama sürem var. Bize hiç bir şekilde hile denk gelmiyor. Gelen oldu mu diye sorarsan, evet denk geldi. Raporladık ve 1 saat sonra ban yedi. Bu 2 - 3 kere denk geldi ve hepsi de ban yedi o gün içerisinde. Bilmiyorum senin şanssızlığın mı ama bize hile denk gelmiyor. Böyle hile denk geldi diyenleri de anlamıyorum o yüzden. :D

Bu oyunu öğrenip ben de oynamak istiyorum ama eğer dediğiniz gibi ise hileciler yüzünden bu oyunu öğrenemem.
Hocam öğrenin ve oynayın. Abartıldığı kadar hile yok. Tamamen yok demiyorum tabi.

Oyunu güncel olarak oynuyoruz. Günde 10 maç ya da daha fazla ranked atıyoruz. 2.000 saat Rainbow Six: Siege oynama sürem var. Bize hiçbir şekilde hile denk gelmiyor. Gelen oldu mu diye sorarsan, evet denk geldi. Raporladık ve 1 saat sonra ban yedi. Bu 2 - 3 kere denk geldi ve hepsi de ban yedi o gün içerisinde. Bilmiyorum senin şanssızlığın mı ama bize hile denk gelmiyor. Böyle hile denk geldi diyenleri de anlamıyorum o yüzden. :D

Hocam öğrenin ve oynayın. Abartıldığı kadar hile yok. Tamamen yok demiyorum tabii.

Şüphelendiğin kişileri oyundan sonra izle, sonra tekrar konuşalım. Bende aynen senin gibi düşünüyordum.
Örnek olarak attığık kişinin KDA'sı ve WİN%'si benim ile aşağı yukarı aynı.
Kazandığın veya kaybettiğin oyunların birçoğunda hile var. Wallhack diye düşünme sadece, trigger bot kullananlar daha fazlalar.
Dediğim gibi bariz şekilde oyunu kazanmaya çalışmıyorlar yoksa hemen reportluyorsun ve banlanıyorlar.

Şüphelendiğin kişileri oyundan sonra izle, sonra tekrar konuşalım. Bende aynen senin gibi düşünüyordum.
Örnek olarak attığık kişinin KDA'sı ve WİN%'si benim ile aşağı yukarı aynı.
Kazandığın veya kaybettiğin oyunların birçoğunda hile var. Wallhack diye düşünme sadece, trigger bot kullananlar daha fazlalar.
Dediğim gibi bariz şekilde oyunu kazanmaya çalışmıyorlar yoksa hemen reportluyorsun ve banlanıyorlar.
İzliyorum. Anormal bir şey göremedim hiç bir zaman.