wozfin Becerikli Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Beğeniler 22 19 Ocak 2025 #1 Sağ alta tikladigimda masaüstüne dönüyor ancak ne yaptiysam o saatin üstte kalmasini saglayamadim. Yardimci olabilicek var mi?
Sağ alta tikladigimda masaüstüne dönüyor ancak ne yaptiysam o saatin üstte kalmasini saglayamadim. Yardimci olabilicek var mi?
promos Çalışkan Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 3 22 Ocak 2025 #2 wozfin dedi: Sağ alta tıkladığımda masaüstüne dönüyor ancak ne yaptiysam o saatin üstte kalmasini saglayamadim. Yardimci olabilecek var mi? Genişletmek için tıkla... Saatin üstüne sağ Click yapıp hareketi vb. kaldırın bir de öyle deneyin. Artı 0 Eksi
wozfin dedi: Sağ alta tıkladığımda masaüstüne dönüyor ancak ne yaptiysam o saatin üstte kalmasini saglayamadim. Yardimci olabilecek var mi? Genişletmek için tıkla... Saatin üstüne sağ Click yapıp hareketi vb. kaldırın bir de öyle deneyin.
KS KS wozfin Becerikli Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 49 Çözümler 1 Beğeniler 22 24 Ocak 2025 #3 promos dedi: Saatin üstüne sağ Click yapıp hareketi vb. kaldırın bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam her şeyi denemistimde olmadi en sonunda gittim duvar kâğıdini aldim ustune saat ekleyip arka plan yaptim. Artı 0 Eksi
promos dedi: Saatin üstüne sağ Click yapıp hareketi vb. kaldırın bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam her şeyi denemistimde olmadi en sonunda gittim duvar kâğıdini aldim ustune saat ekleyip arka plan yaptim.