@Recep Baltaş hocam etiketlemek yasak mı bilmiyorum ama bu konuya el atarsanız çok sevinirim.
@14925@Yener K hocam desteklerinizi bekliyorum. Vatan Bilgisayar iade almayacaklarını belirtti açıkçası ne yapacagımı da bilmiyorum. Bu sorun nasıl cozulur, ne yapmam gerekli?
Hocam sorun RAM'de değil ekran kartında sanırım. Ekran kartı kullanımları oyunlarda hep %0 ve baktığım zaman 1650 Ti aktif değil. Bu bağlamda nasıl bir süreç izlemeliyim? Sizi de çok yordum kusura bakmayın lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Gforce Experience açmaya çalıştığım zaman böyle bir hata alıyorum
Hocam HP kendi sitesinde BIOS güncelleme ekranında kullandığım PC modeli ilgili yalnızca Windows 10 H2 sürümüne kadar destek var ancak ben Windows 11 kullanıyorum.
Hocam sorun RAM'de değil ekran kartında sanırım. Ekran kartı kullanımları oyunlarda hep %0 ve baktığım zaman 1650 Ti aktif değil. Bu bağlamda nasıl bir süreç izlemeliyim? Sizi de çok yordum kusura bakmayın lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Geforce Experience açmaya çalıştığım zaman böyle bir hata alıyorum
Hocam ekran kartı sürücülerini tekrar kurmayı dener misiniz? Gerekirse eski sürücüleri DDU kullanarak kaldırmayı deneyin. Ekran kartı DxDiag'da da görünmüyorsa ya sürücü sorunu var ya da RAM'ler değiştirilirken ekran kartına zarar gelmiş olabilir düşük bir ihtimal de olsa.
Hocam ekran kartı sürücülerini tekrar kurmayı dener misiniz? Gerekirse eski sürücüleri DDU kullanarak kaldırmayı deneyin. Ekran kartı DxDiag'da da görünmüyorsa ya sürücü sorunu var ya da RAM'ler değiştirilirken ekran kartına zarar gelmiş olabilir düşük bir ihtimal de olsa.
Tamam hocam sürücüyü buldum ekran kartının önce bunu güncelleyip sonra BIOS yükleyeceğim dediğiniz gibi. Benim ekran kartıma bu olur mu peki? 1650 Ti 4 GB vardı bende.