Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Hocam yapıyordum testi, bir anda bilgisayar kendini yeniden başlattı. Ne yapmalıyım?
PBO stabil olmadığından yapar. All Core -30 kullanıyorsanız -25 deneyin. -25 kullanıyorsanız -20 deneyin.
Restart vs. atabilir, zararsızdır. Parça zararı olmaz yani, sadece bunun sıklığı artarsa zaman içinde Windows bozulabilir, format gerektirebilir ya da onarım.
PBO stabil olmadığından yapar. All Core -30 kullanıyorsanız -25 deneyin. -25 kullanıyorsanız -20 deneyin.
Restart vs. atabilir, zararsızdır. Parça zararı olmaz yani, sadece bunun sıklığı artarsa zaman içinde Windows bozulabilir, format gerektirebilir ya da onarım.
Curve optimizer açık değildi, direkt negatif 20 olarak yapıyorum.
Bahsettiğiniz testin 1.saatindeyim herhangi bir şey olmadı, rehberinizi dikkatlice okudum ama dün yorgundum gözden kaçırmış olabileceğim şeyler olabilir. Güvenilirlik ve stabilite için önereceğiniz başka bir ayar, veya herhangi bir sebeple başka öneriniz var mıdır ustam? @Ayhan Dönmez.
Hocam?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Curve optimizer açık değildi, direkt negatif 20 olarak yapıyorum.
Bahsettiğiniz testin 1.saatindeyim herhangi bir şey olmadı, rehberinizi dikkatlice okudum ama dün yorgundum gözden kaçırmış olabileceğim şeyler olabilir. Güvenilirlik ve stabilite için önereceğiniz başka bir ayar, veya herhangi bir sebeple başka öneriniz var mıdır ustam? @Ayhan Dönmez.
Hocam?
Son halini iletir misiniz? Zen'den 2 modüle de bakalım. Bir de şu programdan PBO kısmı atılabilir.
Releases · irusanov/SMUDebugTool
A dedicated tool to help write/read various parameters of Ryzen-based systems, such as manual overclock, SMU, PCI, CPUID, MSR and Power Table. - irusanov/SMUDebugTool
- Makaleler
- 1
Son attığınızı nasıl açacağımı anlayamadım, son hali bildiğiniz gibi trfcsb yi 210 olarak değiştirdim sadece.
Zip indirdikten sonra ayıklayın, uygulamayı başlatın. PBO kısmından değerler görünecek.
- Makaleler
- 1
Bir önceki sürüm çalışıyor mu bu programın, GitHub'dan edinin. Bu hatayı neden verdiğini bilmiyorum, Anti-Cheat yazılımı kaynaklı olabilir. Normalde vermiyordu, 1.39 sürümünü bir deneyin.
- Makaleler
- 1
Programı nasıl açmayı başardınız?
Her şey yerli yerinde görünüyor, testleri geçtiğinden eminseniz VT3 ve TM5 dahil olmak üzere sonrasında oyunlarda deneyebilirsiniz.