4 bin liraya CL40 ram buldum havada kapasım geldi. Daha da pahalanacak özellikle hazır sistemlerin yavaştan tarihe karışıyor olması işi değiştirir.

Globalde düşse Türkiye'de düşmez ki dolar değer kazanmaya başladığı için bu ara hiç düşmez. Yılbaşından sonra da güncelleme adı altında yeni zamlarla birlikte bu toplama parçaları hazır satanlara da bandrol fiyatlaması gelince evlere şenlik fiyatlar çıkar artık.

RAM alacağım ama cidden gram alasım yok şu son fiyatlandırmalardan sonra. Düşer mi sizce, beklenmeli mi? Hiç sanmıyorum ama yine de sormak istedim :hehehe:

Hayır, yakın zamanda RAM fiyatları düşmez. Şu anki seviyelerde kalır ya da biraz daha artar. Zaten onu da geç toplama bilgisayar fiyatlarına da vergi geliyor ve geldi sanki parçalar kendi başına yayın verebiliyormuş gibi vergi alıyorlar TRT vergisi diye onu alman için her parçanın kendisi yayın vermesi gerek bu şaka gibi ülkede her fırsatta yataktan vergi diye kalktıklarından işimize yarayacak bir durum beklemek saçmalık olur lehimize bir durum olması için mevcut yönetim değişmesi gerekli maalesef.