Fiyatların eskiye dönmesi imkansız. Camm2 RAM teknolojisi yaygınlaşırsa, bu RAM'ler anakarta işlemci gibi takılıyor kare dikdörtgen şeklinde, RAM ve anakart sektörü biraz değişecek, yeni nesil teknolojinin fiyatları yüksek olabilir orası ayrı. Teknoloji yönünde bu kısımda bir ilerleme olursa biz geriden takip edersek biraz da şu an kullandığımız RAM'ler yapay zeka firmaları tarfından tercih edilmesse camm2 teknolojisine tam olarak geçerlerse bir tık rahatlma olur. Tabii şu an imkansız. Savaşlar enflasyon derken çok ta ümitlenmemek lazım. En iyi taktik bütçeye göre takılmak, bugünün pahalı ürünü ilerleyen günler için ucuz gibi bir durum oluyor bizim için.
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Dual Kit 32 GB Crucial Ram 3500 lira idi. Şimdi 34.000 kafamı duvarlara vuruyorum .
RockyHighway79
Üstün
En az 2 sene daha bu fiyatlar kalır diye düşünüyorum ben.
Uyuyan Sincap
Üstün
Google baba bizi kurtarmak için (lafın gelişi) 6 kat daha az RAM harcayan bir program piyasaya sürdü ve RAM üretici hisseleri ciddi düştü. Eğer bu süreç ilerlerse önümüzdeki yıllarda ciddi fiyat düşüşleri görebiliriz. Tabii ki bu saçma petrol krizleri biterse. Bitmezse TSMC gibi firmalar da zora girecek bu sefer ekran kartı ve işlemci fiyatları da artacak iyice eski sistemlerimizle kalacağız.