KS KS CanPatrioTic 6 Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 585 Çözümler 2 Beğeniler 370 Yer Ankara 31 Ekim 2025 #11 LamonGa dedi: Pc hocasının bir videosunda 2026 mayıs haziran gibi sorunun düzelecegini grmüştüm fakat o tarihe kadar sürse ve düzelse bile bizde fiyatlar düşecegini sanmıyorum nerden baksanız 10 ay sonrası Genişletmek için tıkla... Zararın neresinden dönersen kârdır diyip satın almak en mantıklısı o zaman hocam.
LamonGa dedi: Pc hocasının bir videosunda 2026 mayıs haziran gibi sorunun düzelecegini grmüştüm fakat o tarihe kadar sürse ve düzelse bile bizde fiyatlar düşecegini sanmıyorum nerden baksanız 10 ay sonrası Genişletmek için tıkla... Zararın neresinden dönersen kârdır diyip satın almak en mantıklısı o zaman hocam.
yusufumm07 67 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 4.098 Çözümler 10 Beğeniler 1.958 31 Ekim 2025 #12 Kasım ayında biraz düşüş olur ama yarı yarıya ucuzlamaz. Bence beklemeye gerek yok.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.837 Çözümler 13 Beğeniler 7.872 Yer Aydın 31 Ekim 2025 #13 CanPatrioTic dedi: Hocam beyaz sistem diziyorum ve bir arkadaş bu RAM'in uyum konusunda daha iyi olacağını söylediği için bu RAM'i tercih etmiştim. Genişletmek için tıkla... Uyum sorunu olmaz. Seçtiğiniz RAM, SK Hynix A-die zaten.
CanPatrioTic dedi: Hocam beyaz sistem diziyorum ve bir arkadaş bu RAM'in uyum konusunda daha iyi olacağını söylediği için bu RAM'i tercih etmiştim. Genişletmek için tıkla... Uyum sorunu olmaz. Seçtiğiniz RAM, SK Hynix A-die zaten.