14 günlük değişim ve iade sürecim 16 Aralık'a kadar devam ediyor. Gözüm daha iyi modelde değil, arızasız şekilde aynı modelin gelmesinde. THH, işleri sonuçlandırana kadar 3-4 ay geçer ve elimde onlara kanıt için resmi belge servis raporu yok.Hocam bence markadan son olarak daha iyi farklı bir model talep edebilirsiniz, THH bunu mantıklı karşılayabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2025
14 günlük değişim ve iade sürecim 16 Aralık'a kadar devam ediyor. Gözüm daha iyi modelde değil, arızasız şekilde aynı modelin gelmesinde. THH, işleri sonuçlandırana kadar 3-4 ay geçer ve elimde onlara kanıt için resmi belge servis raporu yok.
Burada demek istediğim daha iyi modeli kâr amaçlı isteyin değil, eğer tekrardan böyle bir sorun yaşanırsa demek ki bu üründe bir problem var başka kullanıcıların fark etmediği.
Bu bağlamda farklı bir model talep edin düşük model verme hakları olmadığı için öyle dedim.
Yeni anladım. Teşekkürler.Burada demek istediğim daha iyi modeli kâr amaçlı isteyin değil, eğer tekrardan böyle bir sorun yaşanırsa demek ki bu üründe bir problem var başka kullanıcıların fark etmediği.
Bu bağlamda farklı bir model talep edin düşük model verme hakları olmadığı için öyle dedim.
Bu arada sonrasında servisle yaşadığınız durumu değişim sürecini vs zahmet olmazsa süreç bitince ayrıca bizi bilgilendirirseniz çok güzel olur, çünkü bende r9t 5070 Ti modelini gözüme kestirmiştim bir vakit.
Bir de tabii servisin size karşı tavırlarınıda bizimle paylaşırsanız şimdiden emeğinize teşekkür ederim.
Umarım mağdur olmazsınız.
Önceki cihazı gpu ısınıyor 87 dereceye geliyor diye resim eklemiştim sorun olmamıştı. Bunda nasıl gidecek bakacağız.Bu arada sonrasında servisle yaşadığınız durumu değişim sürecini vs zahmet olmazsa süreç bitince ayrıca bizi bilgilendirirseniz çok güzel olur, çünkü bende r9t 5070 Ti modelini gözüme kestirmiştim bir vakit.
Bir de tabii servisin size karşı tavırlarınıda bizimle paylaşırsanız şimdiden emeğinize teşekkür ederim.
Umarım mağdur olmazsınız.
Herhangi bir gelişme oldu mu?
Merhaba , değişim reddedildi. Ramler değişti. Ama hepsiburada değişim reddedilmesini baz alarak müşteri önceliği iade kabul etti. Normalde insanlar mutlu olur bu duruma ama ben olamadım. Cihaz alamıyorum...
ONDEARTH
Uzman
Merhaba, değişim reddedildi. RAM'ler değişti. Ama Hepsiburada değişim reddedilmesini baz alarak müşteri önceliği iade kabul etti. Normalde insanlar mutlu olur bu duruma ama ben olamadım. Cihaz alamıyorum...
Bu konu hakkında bende başlık açtım, X7t de aynı şekilde çok ısınıyor. Senin sorunun RAM'lar değişince düzeldi mi 10 dakika OCCT'de CPU + RAM testi açtım 80 derecelere geldi neredeyse daha uzun tutamadım.
Bu cihazla alakalı mi yoksa RAM değişince düzeldi mi?
Ram değişti ama cihaz gelmedi iade oldu. Game garajla uğraşılmaz iyi ki iade olmuş. 2 3 ay önce herkesin al asla pişman olmazsın dediği servis , şuan bana göre kötü durumda. İnsanlar çok fazla sorun yaşıyor. Bilmiyorum sizde ne olur.Bu konu hakkında bende başlık açtım, X7t de aynı şekilde çok ısınıyor. Senin sorunun RAM'lar değişince düzeldi mi 10 dakika OCCT'de CPU + RAM testi açtım 80 derecelere geldi neredeyse daha uzun tutamadım.
Bu cihazla alakalı mi yoksa RAM değişince düzeldi mi?
ONDEARTH
Uzman
RAM değişti ama cihaz gelmedi iade oldu. GameGaraj'la uğraşılmaz iyi ki iade olmuş. 2 3 ay önce herkesin al asla pişman olmazsın dediği servis, şu an bana göre kötü durumda. İnsanlar çok fazla sorun yaşıyor. Bilmiyorum sizde ne olur?
Hocam F/P ürünlerde bir yerden kısımları gerekiyor bunlar da bu yolu tercih etmiş gibi duruyor.
Allah var laptop çok iyi şimdi RAM'lerin neden ısındığını da çözdük gibi bir şey. Genel olarak sıcaklıkları falan da iyi ama dediğin gibi bir sorun olduğu zaman bende satış sonrası hizmetlerinden çekiniyorum.