Damağın dalağın kuruyor ya orası o kadar kötü ki dayanılmaz. Açlık hiç dayanılmaz. Anlayacağınız üzere zor geçti ama iyiydi. Hiç olmazsa mide dinlendi. Bereketi ile geldi bereketi ile gitsin inşallah. Tüm herkesin Ramazan bayramını şimdiden kutlarım.
Detaylar
Kim cevapladı?10-20 yıl sonra oruç tutan oranı yüzde 30'a falan düşer.Halkımız nesil ilerledikçe daha anlayışlı oluyor. Yaklaşık 10-20 yıl sonra bu tarz olaylar hiç kalmayacağından eminim.
- Makaleler
- 1
10-20 yıl sonra oruç tutan oranı yüzde 30'a falan düşer.
Hiç sanmam. Dün iftara için bir restorana gittik kuzenimle ve masaların %45'i gençti.
Nerede yaşadığına göre değişir.Hiç sanmam. Dün iftara için bir restorana gittik kuzenimle ve masaların %45'i gençti.
- Makaleler
- 1
Mersin CHP'nin kalesi. Konya falan değil yani.
En çok zorlandığım Ramazan olabilir. Üstelik YKS senesinde ders çalışma isteği de kalmadı. Ramazan bitince daha sıkıntılı bir süreç başlıyor.
losxy0
Yetkin
Güzel geçti ama Ramazan'ın sınavlara denk gelmesi biraz sıkıntı oluşturmuştu, neyse ki hallettik.![]()
Bende sınavlar geçen döneme göre daha iyi geçti nedense
Beyazıt
Üstün
Beni çok etkilemedi ancak matematik ve fizik sınavlarında biraz sıkıntı çektim. Kan şekeri düşünce işlemleri yavaş yaptım.Bende sınavlar geçen döneme göre daha iyi geçti nedense![]()
Hayatımda tuttuğum en zor oruçları tuttum. 26 gün oldukça başarılı bence. Bir önceki yıla göre 20 daha fazla