Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rLc

Uzman
Bu sabah Dead by Daylight oynarken oyunum crash yedi ve kapandı. Her açmaya çalıştığımda farklı bir hata verdi ve oyunu sildim. Birkaç saat sonra internette gezinirken mavi ekran aldım, yeniden başlattığımda sorunsuz çalışıyordu. Ardından Rainbow Six: Siege girdim ve orada da 2 kere çökme yaşadım ve birinde "file corruption detected" hatası verdi. RAM testi yapayım dedim ve Windows'un RAM testini yaptığımda arızalı olduğunu söyledi. Şu an RAM'lerim %100 arızalı mıdır? Yani servise göndermeden önce denemem gereken ya da başka kontrol etmem gereken bir donanım var mıdır?

1725742442993.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır testleri yapıp bilgilendireceğim. Windows'un testi güvenilir değil midir? Ve bir sorum olacak görseldeki hangi seçeneği seçmem lazım?

Dosya Ekleri

• 1725743502103.webp
    1725743502103.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 92
Tamamdır testleri yapıp bilgilendireceğim.Windowsun testi güvenilir değil midir?
Windows hatası da olabilir. Bu test doğrudan donanımı test ediyor.

Tamamdır testleri yapıp bilgilendireceğim. Windows'un testi güvenilir değil midir? Ve bir sorum olacak görseldeki hangi seçeneği seçmem lazım?
USB hangi bölümdeyse onu seçin. USB takılı değilse USB takın. USB'deki tüm verileri sileceği için USB'de önemli bir verinizin olmadığından emin olun.

Hocam şu an 2000 küsur hataya geldi. EXPO açıktı sanırsam o fark yaratır mı, ne diyorsunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_4137.webp
    IMG_4137.webp
    455 KB · Görüntüleme: 78
Çözüm
EXPO ayarı acikken sizin gibi fazla hata gören birisini buldum yabanci bir topluluk uygulamasinda, EXPO kapatıp deneyin. Daha az gelebilir.
Yani hata sayım 2000-3000'den 500'e düşse ne fark eder ki sonuçta arızalı değil mi?

EXPO ayarı acikken sizin gibi fazla hata gören birisini buldum yabanci bir topluluk uygulamasinda, EXPO kapatıp deneyin. Daha az gelebilir.

Peki bu kullanıcı hatalı bir şey olabilir mi? Sistem 2 aylık yok daha. İşte takarken zarar vermişsiniz vs.

Yani hata sayım 2000-3000 den 500 e düşse ne fark eder ki sonuçta arızalı değil mi ?
Garantisi mevcutsa servise gönderin. Aşırı kusurlu duruyor, tek bir hata bile fazlayken 2000 hata çok fazla.
Sistem 2 aylık yok daha.İşte takarken zarar vermişsiniz vs.
Olay yeni olduysa kullanıcı hatası yoktur büyük ihtimalle ancak servisler saçma bir gerekçe gösterip garanti dışı da diyebilir.