Rekabetçi monitörü olmuş. Marka modellerin 8-9k olduğunu düşünürsek mantıklı bir model. Zira bu bütçede bu kadar yüksek Hz model yok. En ucuz düzgün rekabetçi monitörü 7.300 TL ile G4, onunda satıcısı güvenilir durmuyor. 500 TL daha eklersek Amazon'da var ama aradaki fiyat farkı daha da açılıyor.
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.998,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ayrıca G4'ün 240Hz olması gibi bir dezavantajı da var. Rekabetçi oyuncular için aradaki 60Hz iyi bir fark. Rampage'in renk gamutu da fiyatına ve muadillerine baktığımızda kötü değil. Parlaklığı da iyi. Hız olarak da ufak Overshoot'u saymazsak iyi. Yüklü bir miktarda para da vermiyoruz. Şahsen VG249QM1a, G4 vb modellerin 8-9k gibi kazık fiyatları hakettiklerini düşünmüyorum. Rekabetçi ağırlıklı oynayan biri olsam alırdım.
Sonuçta ekran kartı değil, stabilite gibi bir derdi yok. Yiyecek değil, sağlığımıza zarar vermez. Mavi ışık miktarı yüksek falan olur o zaman gözlerimizi rahatsız ederse bilemiyorum, bunun testini bulmak çok zor zaten.