@FearcaN, Recep Beyin o yönünü çok seviyorum. Sadece kendisiyle bir fikrimiz uyuşmuyor, o da AMD konusu. O kadar da olur diyorum. Recep Beyin önerdiği ürünleri, genellikle doğrudan alırım. İşini iyi yapan nadir kişilerden birisi.

Paylaştığınız videodaki Casper monitörü gömmüş, önermediği ürünün linkini neden koysun ki? Rampage'i beğenmiş bu yüzden link koymuş insanlar alsın diye. Link koyduğu için iş birliği yazmak zorunda.

İkisi de inceleme videosu ya, ikisi de "merhaba arkadaşlar bugün sizlerle X marka monitörü inceleyeceğiz" diye başlıyor ya. Videoları izle, Casper'ı gidip parasıyla alıyor; Rampage'i marka göndermiş ve işbirlikli değil. Ha bak ne diyorum yapabilir, bir sorunum yok; ama böyle yalandan övüp övüp link koyduğum için iş birliği yazması bana samimi gelmiyor. Monitör çok iyi olabilir, beğenmiş de olabilirsin. Marka göndermiş zaten, de ki "Beğendim, marka da gönderdi. Sponsorlu monitör, öneriyorum." eyvallah ama ben böyle videolardan sonra uzak duruyorum ama neyse. Sen de çok övmüşsün monitörü, aldın demek ki. Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de inceleme videosuya ikisini de "merhaba arkadaşlar bugün sizlerle X marka monitörü inceliyeceğiz" diye başlıyorya videoları izle Casper'ı gidip parasıyla alıyor Rampage'yi marka göndermiş ve işbirlikli değil ha bak ne diyorum yapabilir bir sorunum yok ama böyle yalandan övüp övüp link koyduğum için iş birliği yazması bana samimi gelmiyor monitör çok da iyi olabilir ama ben böyle videolardan sonra uzak duruyorum ama neyse sen de çok övmüşsün monitörü aldın demek ki hayırlı olsun güle güle kullan.
Ne yani marka gönderdi diye övemez mi? Bu ne saçma bir düşünce yapısı? Marka göndermiş ve ürün cidden F/P gözüküyor. Övmesinde bir sakınca göremiyorum. Kötü veya F/P olmayan ürünü övse dediğine haklısın diyebilirdim ama iyi ürün övülür bunda bir sakınca yok. Bana art niyet arıyormuşsun gibi geldi.

Aynen monitörü aldım fotoğrafını da atayım istersen. Ama üstünde rampage yazmıyor, Dell Alienware QD-OLED 360HZ yazıyor bilgin olsun. Fikir belirttik diye o ürünü almış olmuyoruz. :D

Aynı mevzuyu KTC'de gördüm. H25T7'yi forumda popüler ettim, gitti incelemesini yaptı. Kendim izledim objektif bir şekilde değerlendirdi. Yorumlarda sizin gibi kaç para aldın, sponsorluk ne kadar falan diye boş yorum yapanlar vardı. Bir ürünü övünce o ürünü satın almış veya sponsorlu olmuyoruz anlayın artık. Çöp monitörün incelemesine bakıp link koymadı demenden belli zaten ne olduğun. Casper'ı tabii ki koymayacaktı ghosting sorunlu leş gibi bir model. :D

Rampage markasından yıllardır nefret ederim, alan arkadaşıma sürekli daha iyi alternatifler bulmaya çalışırım. Bir kereliğe mahsus şans vermek isteyip RGB mouse pad almıştım bu markadan 2 sene evvel. Bazı yerlerde faremin sensörü algılamıyordu, bu kadar basit bir şeyi bile nasıl yapamazlar diye direkt iade etmiştim ertesi gün. Diyeceğim o ki, ne kadar F/P ürün çıkartırsa çıkartsın, piyasanın en uygun ürünlerini satsın yine de kendime olan saygımdan dolayı almayacağım markadır kendisi.

Rekabetçi monitörü olmuş. Marka modellerin 8-9k olduğunu düşünürsek mantıklı bir model. Zira bu bütçede bu kadar yüksek Hz model yok. En ucuz düzgün rekabetçi monitörü 7.300 TL ile G4, onunda satıcısı güvenilir durmuyor. 500 TL daha eklersek Amazon'da var ama aradaki fiyat farkı daha da açılıyor.

Ayrıca G4'ün 240Hz olması gibi bir dezavantajı da var. Rekabetçi oyuncular için aradaki 60Hz iyi bir fark. Rampage'in renk gamutu da fiyatına ve muadillerine baktığımızda kötü değil. Parlaklığı da iyi. Hız olarak da ufak Overshoot'u saymazsak iyi. Yüklü bir miktarda para da vermiyoruz. Şahsen VG249QM1a, G4 vb modellerin 8-9k gibi kazık fiyatları hakettiklerini düşünmüyorum. Rekabetçi ağırlıklı oynayan biri olsam alırdım.

Sonuçta ekran kartı değil, stabilite gibi bir derdi yok. Yiyecek değil, sağlığımıza zarar vermez. Mavi ışık miktarı yüksek falan olur o zaman gözlerimizi rahatsız ederse bilemiyorum, bunun testini bulmak çok zor zaten.

Samsung gibi kalite bir monitörle Rampage gibi bir markayı kıyaslaman bağırttı. Zaten her şeyin en önemlisinin Hz olması gerektiğini düşünmeye devam et :D Neyse iyi sosyaller.

Samsung gibi kalite bir monitörle Rampage gibi bir markayı kıyaslaman bağırttı. Zaten her şeyin en önemlisinin Hz olması gerektiğini düşünmeye devam et :D Neyse iyi sosyaller.
Samsung övücüsü arkadaşım. Samsung'un her ürünü kaliteli mi zannediyorsun? Madem bu kadar kaliteli niye aynı fiyat bandında sattığı monitör leş gibi ghosting, düşük renk gamutu ve berbat parlaklığa sahip? Bu ürün samsung monitörü değil mi?

Zira yine G5 serisinden bu monitör neden ghosting sorunlu? Bu kadar pahalıyken hem de.

Bu arada Hz ile Rampage'in alakası yok. Monitör 300 Hz olmasına karşın iyi tepki süresine, yüksek parlaklığa ve kendi söylemine göre CSOT panele sahip. Yalan söyleyeceklerini zannetmiyorum zira incelemelerde panellerini söken türk YouTuber'lar da oluyor. CSOT, BOE vb. markaları kullanıyorlar yani gördüğüm için biliyorum. Renk gamutu da 7-8K bandındaki modellere yakın.

Rampage markasından yıllardır nefret ederim, alan arkadaşıma sürekli daha iyi alternatifler bulmaya çalışırım. Bir kereliğe mahsus şans vermek isteyip RGB mouse pad almıştım bu markadan 2 sene evvel. Bazı yerlerde faremin sensörü algılamıyordu, bu kadar basit bir şeyi bile nasıl yapamazlar diye direkt iade etmiştim ertesi gün. Diyeceğim o ki, ne kadar F/P ürün çıkartırsa çıkartsın, piyasanın en uygun ürünlerini satsın yine de kendime olan saygımdan dolayı almayacağım markadır kendisi.
Rampage sıvı soğutma kullanıyorum 2 yıldır hiçbir problemini görmedim. Oyunlarda işlemci 45 dereceyi geçmiyor. Herkesin dediği Çin'den getirtip Rampage logosu basıyorlar muhabbeti doğruysa da iyi Çin malı ürünmüş vallahi.

Rampage sıvı soğutma kullanıyorum 2 yıldır hiçbir problemini görmedim. Oyunlarda işlemci 45 dereceyi geçmiyor. Herkesin dediği Çin'den getirtip Rampage logosu basıyorlar muhabbeti doğruysa da iyi Çin malı ürünmüş vallahi.
Hangi oyunu oynuyorsunuz, hangi işlemciyi kullanıyorsunuz da 45 dereceyi geçmiyor hocam? Ne haşmetli işlemciymiş o yük altında 45 derece çalışıyor. ''Herkesin dediği'' Çin'de üretilip marka basılıyor konusuna sonuna kadar katılıyorum zira ürettiği farelere bakarsak hep bilindik markalardan çalıntı tasarım ve ne hikmetse diğer Çin üretimi markalarda da birebir aynı ürünler var sadece logoları farklı.

Samsung gibi kalite bir monitörle Rampage gibi bir markayı kıyaslaman bağırttı zaten her şeyin en önemlisinin Hz olması gerektiğini düşünmeye devam et :D neyse iyi sosyaller.
Bu arada birisi 8000 TL birisi 5000 TL. Ayrica memnuniyetsizlik yasarsa iade eder. Ben de Rampage'i sevmem, ille de bu monitoru almasi icin dayatma yapmam ama Rampage bir urune sans vermek isteyene de almamalisin demem. Panel bilgisi ortada, inceleme verileri ortada. Ortada olmayan tek sey, sogutma performansi ve malzeme kalitesi. Bunlar da 5000 TL'de o kadar onemsenmeyecek seyler. 3000 TL verip daha dusuk renk gamutu, daha dusuk yenileme hizi, daha dusuk parlaklik sunan bir modeli Samsung'a guvendiginiz icin almak isterseniz alabilirsiniz cunku guvence, urun kalitesinden daha onemli.

Samsung övücüsü arkadaşım. Samsung'un her ürünü kaliteli mi zannediyorsun? Madem bu kadar kaliteli niye aynı fiyat bandında sattığı monitör leş gibi ghosting, düşük renk gamutu ve berbat parlaklığa sahip? Bu ürün Samsung monitörü değil mi?

Zira yine G5 serisinden bu monitör neden ghosting sorunlu? Bu kadar pahalıyken hem de.

Bilmediğin konularda ahkam kesmen cidden komik, haksız olduğunu bildiğin için nereden saldıracağını şaşırıyorsun.

Bu arada Hz ile Rampage'in alakası yok. Monitör 300Hz olmasına karşın iyi tepki süresine, yüksek parlaklığa ve kendi söylemine göre csot panele sahip. Yalan söyleyeceklerini zannetmiyorum zira incelemelerde panellerini söken Türk youtuberlarda oluyor. Csot, boe vb markaları kullanıyorlar yani gördüğüm için biliyorum. Renk gamutu da 7-8k bandındaki modellere yakın. Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı şey yapsan az demişler.

Seninle tartışmaya girme gereği duymuyorum ama bir iki kelam edeyim.
  • Samsung ile kıyasladığın için kıyaslaman saçma dedim. Başka kaliteli söz sahibi marka yazsan yine aynısını yazardım.
  • Her marka üst seviye model çıkaracak diye bir şey yok, illaki kötü modelleri de var. (her markanın)
  • İncelediği monitöre bu nasıl monitör berbat bedava verseler almam demiyorum. 3 kere yazdım çok iyidir belki de. Derdim markanın gönderdiği sponsorlu bir ürünü link koydum da ondan (mecbur) işbirlikli yazması.
Tekrar ediyorum monitör iyi gözüküyor bu fiyat bandında, derdim başka.