Hangi oyunu oynuyorsunuz, hangi işlemciyi kullanıyorsunuz da 45 dereceyi geçmiyor hocam? Ne haşmetli işlemciymiş o yük altında 45 derece çalışıyor. "herkesin dediği" Çin'de üretilip marka basılıyor konusuna sonuna kadar katılıyorum zira ürettiği farelere bakarsak hep bilindik markalardan çalıntı tasarım ve ne hikmetse diğer Çin üretimi markalarda da bire bir aynı ürünler var sadece logoları farklı.

Hocam çoğu oyunda işlemciye zaten yüzde yüz yük binmiyor zaten bindiğinde işlemci 180W ve 75 derecelere çıkıyor zaten ama ben Expedition 33 oynarken 42-45 derece arasında geziyor işlemci watt olarak da 50W civarı çekiyor.
Ekran görüntüsü 2025-08-08 023725.webp

İşlemci de i7 12700F.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seninle tartışmaya girme gereği duymuyorum ama bir iki kelam edeyim.
  • Samsung ile kıyasladığın için kıyaslaman saçma dedim. Başka kaliteli söz sahibi marka yazsan yine aynısını yazardım.
  • Her marka üst seviye model çıkaracak diye bir şey yok, illaki kötü modelleri de var. (her markanın)
  • İncelediği monitöre bu nasıl monitör berbat bedava verseler almam demiyorum. 3 kere yazdım çok iyidir belki de. Derdim markanın gönderdiği sponsorlu bir ürünü link koydum da ondan (mecbur) işbirlikli yazması.
Tekrar ediyorum monitör iyi gözüküyor bu fiyat bandında, derdim başka.
  • Samsung ile kıyaslamama saçma diyemezsin, zira bu monitörün fiyat kısmını değerlendirmezsek direkt rakibi bu model. MAG255XF, VG249QM1A, Samsung G4 vb. modeller gibi rekabetçi oyunculara yönelik model. Gidip 180 Hz modellerle kıyaslayacak değilim, 300 Hz ile 180 Hz arasında gözle görülür fark var. Ayrıca kötü markalarla kıyas yapmak istesem mantıklı olmaz, zira birincisi incelemeleri yok, ikincisi neden kötü markayla kötü markayı kıyaslayayım? Kötü markayla iyi markayı kıyaslarım ki kaliteli marka ile arasındaki fiyat farkına değiyor mu diye. Yani Rampage ile Gamebooster kıyaslayıp Rampage iyiymiş demek aşırı saçma olur. Aksine Rampage ile Samsung ve ASUS gibi markaları kıyaslayacaksın ki alınıp alınmayacağına objektif karar verebilesin.
  • Her markanın üst seviye ürünü yok diye bir şey yok. Bu ürün ile aynı veya biraz daha üstündeki marka ürünlerle kıyaslarım tabii. Sonuçta kaliteli marka diye sazan gibi atlarsan mağdur olabilirsin.
  • İş birlikli diye eleştiriyorsun ama kıyasladığın video yanlış. Casper çöp bir monitör yapmış ve kötülemiş, bu yüzden videosuna link koymamış. Bunda ise monitör iyi gözüküyor ve link koymuş. Eğer casper iyi olsaydı ve link koymasaydı dediğin mantıklı olabilirdi ama öyle değil.
  • Sen beni anlamıyorsun, attığın örnek video yanlış. Ben de buna tepki gösteriyorum.

Ben de alayım bir Rampage AiO. Benim 7500F, Peerles Assassin 120 soğutucuyla boşta 42 derece çalışıyor. Yanlış anlamayın hocam malınızı kötülemek gibi bir niyetim yok güle güle mutlu günlerde kullanın, benim kendimce markayla bir alıp veremediğim var sadece.

Ben de alayım bir Rampage AiO. Benim 7500F, Peerles Assassin 120 soğutucuyla boşta 42 derece çalışıyor. Yanlış anlamayın hocam malınızı kötülemek gibi bir niyetim yok güle güle mutlu günlerde kullanın, benim kendimce markayla bir alıp veremediğim var sadece.
Tamam hocam zaten ne kadar kötüleseniz de çok umursamam zaten herkes tarafından linçlenen bir marka ürünü iyi de olsa kötü de olsa Rampage olduğu için her zaman problemli gibi görülüyor.