• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Rampage Elysian kasanın filtreleri saç kurutucu ile kurutunca yamuldu

arda24142

Becerikli
Elysian mesh kasam toz filtrelerini saç kurutma ile kurutunca sıcakta yamuldular. Ölçünce alttaki 40x14, üstteki 39x15 çıkıyor. Bu ölçülerde manyetik toz filtresini nereden alabilirim?

Elysian mesh kasam toz filtrelerini saç kurutma ile kurutunca sıcakta yamuldular. Ölçünce alttaki 40x14, üstteki 39x15 çıkıyor. Bu ölçülerde manyetik toz filtresini nereden alabilirim?

Benim arkadaşımda yaşamıştı. Satın aldığı yer ile iletişime geçip yenisini yollamışlardı.

Yani saçma gelebilir ama ben böyle ısı kaynaklı yamulan şeyleri yazıcımın ısı tablasını 60 dereceye ayarlayıp manyetik tablayla arasına sıkıştırıyorum dümdüz oluyor. Sıcak bir nesneyle bastırıp düz forma getirebilirsin.

Yazıcım yok hocam

Benim arkadaşımda yaşamıştı. Satın aldığı yer ile iletişime geçip yenisini yollamışlardı.

Vatanın müşteri hizmetlerini mi aramam lazım.

Hocam acaba kargo ile gönderirler mi boşa aramak istemiyorum uzaktan almıştık bilgisayarıda yol yapmak yerine kesilebilirde almayı düşünüyorum.
O konuda bilgim yok hocam. Arkadaşa ücretsiz yollamışlardı.

Tamamdir teşekkürler yarın arayacağım.

Aradım WhatsApp'tan bildirin kargo parasını gönderirseniz gönderebiliriz gibi bir şeyler yazmışlardı bakalım.

Şu an mevcut değil ilerleryen vakitlerde olursa dönüş yapacağım yazdılar en kötü kendim alacağım haftaya idarelik kalır yedeğe koyarım onu da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…