Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Elysian mesh kasam toz filtrelerini saç kurutma ile kurutunca sıcakta yamuldular. Ölçünce alttaki 40x14, üstteki 39x15 çıkıyor. Bu ölçülerde manyetik toz filtresini nereden alabilirim?
Benim arkadaşımda yaşamıştı. Satın aldığı yer ile iletişime geçip yenisini yollamışlardı.
erdym
Üstün
Elysian mesh kasam toz filtrelerini saç kurutma ile kurutunca sıcakta yamuldular. Ölçünce alttaki 40x14, üstteki 39x15 çıkıyor. Bu ölçülerde manyetik toz filtresini nereden alabilirim?
Yani saçma gelebilir ama ben böyle ısı kaynaklı yamulan şeyleri yazıcımın ısı tablasını 60 dereceye ayarlayıp manyetik tablayla arasına sıkıştırıyorum dümdüz oluyor. Sıcak bir nesneyle bastırıp düz forma getirebilirsin.
Yani saçma gelebilir ama ben böyle ısı kaynaklı yamulan şeyleri yazıcımın ısı tablasını 60 dereceye ayarlayıp manyetik tablayla arasına sıkıştırıyorum dümdüz oluyor. Sıcak bir nesneyle bastırıp düz forma getirebilirsin.
Yazıcım yok hocam
Benim arkadaşımda yaşamıştı. Satın aldığı yer ile iletişime geçip yenisini yollamışlardı.
Vatanın müşteri hizmetlerini mi aramam lazım.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Deneyin isterseniz.
erdym
Üstün
Yazıcım yok hocam
Vatanın müşteri hizmetlerini mi aramam lazım.
İşte dediğim gibi yapabilirsin aslında mesela fönle bir kitabı sabitle kitabın altınada onu koy ısınıp dursun orada.
Hocam acaba kargo ile gönderirler mi boşa aramak istemiyorum uzaktan almıştık bilgisayarıda yol yapmak yerine kesilebilirde almayı düşünüyorum.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
O konuda bilgim yok hocam. Arkadaşa ücretsiz yollamışlardı.Hocam acaba kargo ile gönderirler mi boşa aramak istemiyorum uzaktan almıştık bilgisayarıda yol yapmak yerine kesilebilirde almayı düşünüyorum.
O konuda bilgim yok hocam. Arkadaşa ücretsiz yollamışlardı.
Tamamdir teşekkürler yarın arayacağım.
Aradım WhatsApp'tan bildirin kargo parasını gönderirseniz gönderebiliriz gibi bir şeyler yazmışlardı bakalım.
Şu an mevcut değil ilerleryen vakitlerde olursa dönüş yapacağım yazdılar en kötü kendim alacağım haftaya idarelik kalır yedeğe koyarım onu da.
Son düzenleme: