Selamünaleyküm herkese, Rampage Enigma 75 klavye aldım 1800 TL'ye Teknosa'dan. Şu an elimde. Everest Parley gibi çok mu kötü ve beni 3 yıl sorunsuz idare eder mi? Konuyu okuyan gören cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Michael Scofield
Uzman
Selamünaleyküm herkese, Rampage enigma 75 klavye aldım 1800 TL'ye Teknosa'dan. Şu an elimde. Everest parley gibi çok mu kötü ve beni 3 yıl sorunsuz idare eder mi? Konuyu okuyan gören cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
Aula F87 Pro alsaydınız daha iyi hocam Rampage alınmaz. 1.5 yıl idare edebilir
Aula F87 Pro alsaydınız daha iyi hocam Rampage alınmaz. 1.5 yıl idare edebilir.
Çok mu kötü 3 yıl idare etse yeter.
- Makaleler
- 1
İade edebiliyorsanız iade edin. Rampage'e selam bile verilmez.
Michael Scofield
Uzman
Rampage'in her ürünü 3 yıl idare etmesi çok zor keşke almadan önce forumda konu açsaydınız.
Rampage'in her ürünü 3 yıl idare etmesi çok zor keşke almadan önce forumda konu açsaydınız.
Aslında açacaktım da babam aniden alalım dedi bende 3 4 yıl önce aldığım Rampage mouse hala kullanıyorum o yüzden Rampage alayım dedim arkaddaşım da al deyince aldım.
- Makaleler
- 1
Aslında açacaktım da babam aniden alalım dedi bende 3 4 yıl önce aldığım Rampage mouse hala kullanıyorum o yüzden Rampage alayım dedim arkaddaşım da al deyince aldım.
Yok hocam. 1.5 yıla kalmaz sorun çıkarır. İade edin edebiliyorsanız sonra konu açın yardım edelim.
Yok hocam. 1.5 yıla kalmaz sorun çıkarır. İade edin edebiliyorsanız sonra konu açın yardım edelim.
Maalesef iade imkanım yok mağzadan aldık ve iade etmem biraz zor.
SHERLOCKED
Başarılı
2 yıl içinde garantiyle idare eder. 2 yıldan sonra Allah'a emanetsiniz.
Eder dostum merak etme şans işi bu.