Detaylar
Kim cevapladı?Alınmaz. Rampageye selam bile verilmez. Alınabilir 1-2 modeli vardı fakat anlık hiçbir ürünü alınmaz.
Drivefast
Uzman
anladım herkes cok sikayetci rampage markasındanAlınmaz. Rampageye selam bile verilmez. Alınabilir 1-2 modeli vardı fakat anlık hiçbir ürünü alınmaz.
Normaldir. Çin'den merdiven altı ürünleri toplayıp millete sırf 'ışıklı mışıklı' diye kitleyen bir marka. Bütçe nedir?
Drivefast
Uzman
bütcem oldukca az 5000 6000 arası ama biraz daha biriktirip g29 dusunuyorumNormaldir. Çin'den merdiven altı ürünleri toplayıp millete sırf 'ışıklı mışıklı' diye kitleyen bir marka. Bütçe nedir?
2. El g27 alabilirsin.bütcem oldukca az 5000 6000 arası ama biraz daha biriktirip g29 dusunuyorum
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam kendim kullanıyorum. Malzeme kalitesi falan iyi. ETS 2, Assetto Corsa, Forza Horizon 5 oynayacaksan alınır.
Tek sorunu driver olmaması.
Tek sorunu driver olmaması.
G27 Eskidi
Ölüsü v995'ten iyidir. Elimden bir ton rampage direksiyon seti geçti. Forza 5 daha direksiyon olarak algılamıyor bile. Çöpten öte değil hiçbir albenisi yok.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Ölüsü V995'ten iyidir. Elimden bir ton Rampage direksiyon seti geçti. Forza 5 daha direksiyon olarak algılamıyor bile. Çöpten öte değil hiçbir albenisi yok.
Bende algılıyor hocam. Test videosu atarım isterseniz.
Bende olmamıştı. Evde 3-4 tane direksiyon seti var rampageye ait, 1300 TL'lik fantech shooter 3 bile çok daha keyifli.Bende algılıyor hocam. Test videosu atarım isterseniz.