Merhaba Rampage Force V995 alınır mı? Genellikle iRacing oynayacağım, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hayır alınmaz Rampage direksiyon setlerinde hep kronik sorun vardır bütçeyi arttırıp G29 bak.

Hem de pedalları da çok yumuşak ben parama yazık etmek istiyorum cihazı her 1 ayda garantiye yollarım 2 hafta beklerim diyorsan sorun yok al.

Hayır alınmaz Rampage direksiyon setlerinde hep kronik sorun vardır bütçeyi arttırıp G29 bak.

Hem de pedalları da çok yumuşak ben parama yazık etmek istiyorum cihazı her 1 ayda garantiye yollarım 2 hafta beklerim diyorsan sorun yok al.

Kronik sorunu olmayan bir ürün var mı piyasada ?

Ürünü 2 el aldım. Ürün 02.02.25 tarihinde alınmış. İlk sahibinden beri 7 aydır hiçbir sorun çıkartmadı.

Kronik sorunu olmayan bir ürün var mı piyasada?

Ürünü 2 el aldım. Ürün 02.02.25 tarihinde alınmış. İlk sahibinden beri 7 aydır hiçbir sorun çıkartmadı.

Tamam kardeşim ben kronik sorun derken her şeyinde kroniği var vitesi ve pedallarında özellikle aşırı fazla var Logitech gibi kaliteli dünya da tanınmış markalar var iken dandik markaları övmeyin lütfen.

Kronik sorunu olmayan bir ürün var mı piyasada?

Sen iyi bir deneyim yaşadın diye herkes yaşayacak değil, emin ol hangi marka olduğu umurumda değil, marka algısıyla alakası yok bende şu an Rampage kulaklık kullanıyorum 3 yıl oldu sorun çıkarmadı ama bahsettiğimiz şey direksiyon seti, arıza oranı çok daha yüksek çünkü daha kompleks bir yapıya sahip. İkinci el temiz G29 bak, test ederek al, belki FFB olarak Rampage ile G29 kapışabilir ama başka şeyleride hesaba kat, örneğin pedallar. Direksiyon ne kadar önemliyse pedal hissiyatıda o kadar önemli emin ol, Logitech G serisinin pedalları kendi segmentine göre gerçekten iyi çünkü progresif yay barındırıyorlar içinde.

Amacın ne senin? Direksiyon setleriyle ilgileniyorum Rampage daha yeni girdi 900 derece direksiyon seti işlerine Logitech 22 yıldır 900 derece direksiyon seti işinde bu kadar yıllık tecrübeyle gelip Rampage gibi bir markayı karşılaştıramazsın. Kendimden örnek vereyim benim Rampage farem vardı 3 aya kalmaz bozuldu önceden G300s kullanıyordum 4 yıl ben 3 yıl abim kullandı şu an sadece sağ tık basma sorunu var. Rampage direksiyon setim vardı dediğim gibi her 1 ayda garantiye göndermek zorundaydım sonra iade istedim iade sağladılar yerli marka diye mi övmeye çalışıyorsun?

Amacın ne senin? Direksiyon setleriyle ilgileniyorum Rampage daha yeni girdi 900 derece direksiyon seti işlerine Logitech 22 yıldır 900 derece direksiyon seti işinde bu kadar yıllık tecrübeyle gelip Rampage gibi bir markayı karşılaştıramazsın. Kendimden örnek vereyim benim Rampage farem vardı 3 aya kalmaz bozuldu önceden G300s kullanıyordum 4 yıl ben 3 yıl abim kullandı şu an sadece sağ tık basma sorunu var. Rampage direksiyon setim vardı dediğim gibi her 1 ayda garantiye göndermek zorundaydım sonra iade istedim iade sağladılar yerli marka diye mi övmeye çalışıyorsun?

Aslında yerli değil, Rampage V995 ile pxn V10 neredeyse aynı, pxn V10 ise "madcatz Pro racing Force feedback wheel" adlı 10 yıllık bir direksiyon setinin kopyası.

Aslında yerli değil, Rampage V995 ile pxn V10 neredeyse aynı, pxn V10 ise "madcatz Pro racing Force feedback wheel" adlı 10 yıllık bir direksiyon setinin kopyası.

Zaten Rampage firmasının hiçbir ürünü kendine özgü değil kulaklıktan tut direksiyon setine kadar her şeyi birinden çalıp biraz değiştiriyorlar.

Zaten Rampage firmasının hiçbir ürünü kendine özgü değil kulaklıktan tut direksiyon setine kadar her şeyi birinden çalıp biraz değiştiriyorlar.

Orası öyle, bu bir sır değil, eğer önerdiği direksiyon setinin muadili olmasaydı almasını tavsiye ederdim ama karşısında G29 varken neden konu sahibine daha kötü bir mal alması konusunda ısrar edelim ki? Burada olay marka değil.