Rampage Hydra Pro BT + 2.4 GHz şarj istasyonlu oyun kolu alınır mı?

Hocam ben beğeniyorum lakin D-pad ve plastik kalitesini çok beğenmiyorlar bildiğim kadarıyla. Shooter 3'te de var jiroskop desteği sanırsam aynı şekilde GameSir supernova bir de machenike G3 v2'de de var.

Hocam göze çarpan kısmı (yani bundan ötürü de almalıyım) başta abyx tuşlarının büyüklüğü. Böyle büyük olması çok güzel duruyor. Çünkü basımı daha kolay gibi.

Diğerlerini de inceliyorum, önerileriniz için çok teşekkür ettim, sağ olun.

@Katipke hocam rahatsız ettim ama böyle bir yorum buldum Reddit;

8BitDo Ultimate 2.4G modelimi, yeni bir şey denemek için gale hall ile takas ettim ve dürüst olmam gerekirse, gale hall kesinlikle daha iyi çıktı. İlk olarak, bumper (üst tetik) tuşları çok daha iyi. Daha büyükler, mekanik Switch kullanıyorlar, her yerinden rahatça basılabiliyorlar ve sallanma gibi bir problemleri yok. İkinci olarak, gale modelinde Joystick'lerin etrafında sürtünme önleyici halkalar ve metal çerçeve var; bu da hareketlerin daha akıcı olmasını sağlıyor — 8BitDo'da ise bu konuda hiçbir şey yok. D-pad'ler hissiyat olarak birbirine oldukça benzer. Gale hall biraz daha sessiz ama dürüst olmak gerekirse çok büyük bir fark yok. Yüzey (face) tuşları ise iki kontrolcüde de tok bir his veriyor. Ben gale Hall'un tuş sesini daha çok sevdim ama kabul etmek gerekirse biraz daha yüksek sesli çalışıyor. Buna ek olarak, arka tuşlar, tetikler ve yazılım desteği gale Hall'da 8BitDo'ya göre belirgin şekilde daha iyi. Bağlantı tarafında ise iki cihaz da aynı: Kablolu kullanımda 1000Hz polling rate destekliyorlar. Genel olarak ikisi de sağlam seçenekler ve kendilerine özgü avantajları var. Ama birini seçecek olsam, kesinlikle gale Hall'u tercih ederim.

Son düzenleme:

Herkesin farklı bir görüşü var hocam bu kol hakkında, normalde ben de bu gönderiye ithafen öneriyordum lakin forumlardaki yorumlardan yola çıkarak biraz daha önermeyi bırakmıştım. Bana göre gene kaliteli sayılabilecek bir kol ki zaten bigbig won güzel kollar üreten bir firma. Gale hall aldığınıza da pişman olacağınızı sanmıyorum. Hatta combo versiyonunu alırsanız daha güzel olur hem şarj standı hem de değişebilen uzunlukta sticklerle geliyor.

@Katipke @1247 hocalarım Big big won aldım. Aşırı güzel bir gamepad. Önerileriniz için çok teşekkür ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…