Tam olarak bu tarzdan kastınız nedir? Yukarıdaki üye arkadaşın önerdiği ürün de fiyatına göre gayet güzel ve tam boy bir klavye çünkü, ses tekerlekli olması mecburi mi?
yani böyle mekanik diyosunuz ya ben pek anlamam sizler daha iyi bilirsiniz ama ses tekeri şart :)

Nasıl yani beyaz olarak mı? Ayrıca neden kızayımki hocam ben mor PPL'i eleman değilim :D
beyaz olması önemli değil ama böyle mekanikmi diyosunuz bu klavyelere ben daha böle göze hoş gelen klavyeler istiyorum ve hoşuma gidiyor asus k1 alıyımı ne dersiniz

yani böyle mekanik diyosunuz ya ben pek anlamam sizler daha iyi bilirsiniz ama ses tekeri şart :)

Ses tekerlekli olan böyle bir model var fakat tam boy değil, fiyatına göre diğer ürünlerden çok daha iyi. Hiç mekanik klavye kullanmadıysanız ilk başta biraz garip gelebilir fakat, sonrasında normal klavye kullanmak istemeyeceksiniz.

Yani böyle mekanik diyosunuz ya ben pek anlamam sizler daha iyi bilirsiniz ama ses tekeri şart :)

Mekanikler uzun ömürlülük açısından daha iyi genelde membran klavyeler 5 6 ayı çıkarmıyor bazen istisnalar oluyor tabii ki ses tekerlekli için biraz bakınmanız gerek ha illa ikisi arasından soruyorsanız ASUS ama çok daha iyi alternatifleri olacağını düşünüyorum.