GhosT_1982
Becerikli
Son düzenleyen: Moderatör:
benim bu tarz klavyeler hoşuma gidiyor
mrb tekrardan ama bişiy dicem kızmazsan ben bu tarz klavyeleri sevmiyorumKırmızı forumdan merhaba
Tekrar aynısı olacak ama bu fiyata güzel gibi duruyor.
Link:https://www.akakce.com/klavye/en-uc...witch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,252377259.html
Tam olarak bu tarzdan kastınız nedir? Yukarıdaki üye arkadaşın önerdiği ürün de fiyatına göre gayet güzel ve tam boy bir klavye çünkü, ses tekerlekli olması mecburi mi?
Mrb tekrardan ama bir şey diyeceğim kızmazsan ben bu tarz klavyeleri sevmiyorum.
yani böyle mekanik diyosunuz ya ben pek anlamam sizler daha iyi bilirsiniz ama ses tekeri şartTam olarak bu tarzdan kastınız nedir? Yukarıdaki üye arkadaşın önerdiği ürün de fiyatına göre gayet güzel ve tam boy bir klavye çünkü, ses tekerlekli olması mecburi mi?
beyaz olması önemli değil ama böyle mekanikmi diyosunuz bu klavyelere ben daha böle göze hoş gelen klavyeler istiyorum ve hoşuma gidiyor asus k1 alıyımı ne dersinizNasıl yani beyaz olarak mı? Ayrıca neden kızayımki hocam ben mor PPL'i eleman değilim![]()
yani böyle mekanik diyosunuz ya ben pek anlamam sizler daha iyi bilirsiniz ama ses tekeri şart![]()
Yani böyle mekanik diyosunuz ya ben pek anlamam sizler daha iyi bilirsiniz ama ses tekeri şart![]()