Rampage Lyra Mesh kasanın fan sesi çok fazla

emirbaran08

Çalışkan
Işıklı mışıklı olduğu için Rampage Lyra Mesh kasa aldım ama fanların sesi kafamı ütüledi hep son hız çalışıyor yok mu susturmanın bir yolu?

Bu kasalarda hem Molex hem 3 pin bir arada mı oluyor? Bilmediğim için soruyorum.

Yoktur yüksek ihtimal, ya Molex'ya da 3-pin + Molex oluyor, 3-pin olsa 3-pin takarlar.
Kasayı iade edin şunu alın.

Yoktur yüksek ihtimal, ya Molex'ya da 3-pin + Molex oluyor, 3-pin olsa 3-pin takarlar.

Hocam masamda çok yer kaplamasın diye mATX bir kasa istiyorum. Benim kasa gibi boyu 200 X 400 X 410 mm olursa güzel olur önerileriniz varsa bekliyorum.

Bu kasa da Molex ile geliyor.

Vallahi fan sesi hiç çekilmiyor aslında kasayı da iade etmek istemiyordum çünkü görüntüsü güzeldi fakat iade etmek zorunda kalacağım galiba.

Hocam Molex değilmiş 3 tane fan var birbirlerine takılıyor 4 pinli kabloları erkek dişi olacak şekilde bir de SATA kablosundan güç alıyor ama anakarta takacak başka kablo kalmıyor ve fanlar son hız dönüyor.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt