Bütçe
9.500 TL
Hocam. pazarlık ile 10.500'den 9.000TL ye kadar düşürdüm ama hala kararsızım. deneyimlerinizi paylaşırmısınız? direksiyon sertliği konusunda bir şikayetiniz varmı? boşluk veya temassızlık gibi birşey yaşadınız mı?
Hiçbir sorun yaşamadım, gayet güzel ürün ancak dediğim gibi fiyatı yüksek 2. el ürüne göre. Garanti konusu iyidir ama Segment Bilgisayar'ın. Faturası ve garantisi varsa belki düşünülebilir, net bir şey diyemiyorum.

Hiçbir sorun yaşamadım, gayet güzel ürün ancak dediğim gibi fiyatı yüksek 2. el ürüne göre. Garanti konusu iyidir ama Segment Bilgisayar'ın. Faturası ve garantisi varsa belki düşünülebilir, net bir şey diyemiyorum.
Hocam, direksiyon 3 ay önce alınmış. Garantisi devan ediyor. Ancak bu 1080 derece mevzusu kafamı karıştırdı. Mesela ETS2'de 1080 derece olarak ayarlayabiliyormuyuz? birde bunun mobil uygulamasını kullanmadan da tak çalıştır kullanabiliyormuyuz? Gördüğüm bazı forum mesajları ve videolarda mobil uygulama da sorun yaşayanlar olmuş.

Sıfırı ile arasında neredeyse hiç fark yok değmez o fiyata ikinci el için.

Hocam, direksiyon 3 ay önce alınmış. Garantisi devan ediyor. Ancak bu 1080 derece mevzusu kafamı karıştırdı. Mesela ETS 2'de 1080 derece olarak ayarlayabiliyor muyuz? Bir de bunun mobil uygulamasını kullanmadan da tak çalıştır kullanabiliyor muyuz? Gördüğüm bazı forum mesajları ve videolarda mobil uygulama da sorun yaşayanlar olmuş.

Evet, ETS 2'de ayarlanabiliyor.

Sıfırı ile arasında neredeyse hiç fark yok değmez o fiyata ikinci el için.

Evet, ETS 2'de ayarlanabiliyor.
O zaman hocam ben fiyat konusunda biraz daha kırmayı denerim. G920 sahibi ile konuştum az önce. 10K istiyordu o. Vitesin bozulduğunu söyledi. G920 sahibi, Direksiyon, Pedal birde adaptörünü 10K'ya veriyon anlayacağınız. Ben bu V987'nin fiyatını biraz daha kırpmayı deniyim. Olmazsa gider o parayla döner veya iskender yerim.

10k gibi bütçelere çıktıktan sonra ne G29 ne G920 ne de Rampagelara bulaşmayın. Bütçeniz 5k fln olsa illa direksiyon seti alacağım derseniz çarklı bir set alın derim ama Direct Drive ile aralarında 2-3k fark varken paranızı çar çur etmeyin. ETS'de bile fark ediyor emin olabilirsiniz. Ben ETS'yi G29'la gram sevmezdim. Şuan PXN VD6 ile oynuyorum çıkmak istemiyorum. Hem sessiz hem gerçekçi tepkiler veriyor hem de yarışmak isterseniz yarış oyunlarında ihtiyacınız olan herşeyi DD setler veriyor.