Rampage SMX-G38 sürücüsü hata veriyor

sefakes

Üyecik
Merhaba benim farem Rampage SMX-G38 claw bu maousenin macro programı var ben bunu indiriyorum sorun yok kuruyorum sorun yok ama uygulamayı açmayı çalışınca lütfen ekleyin{SMX-G38} USB fare yazısını alıyorum ne yapmam lazım yardım edin.

Merhaba benim farem Rampage SMX-G38 claw bu maousenin macro programı var ben bunu indiriyorum sorun yok kuruyorum sorun yok ama uygulamayı açmayı çalışınca lütfen ekleyin{SMX-G38} USB fare yazısını alıyorum ne yapmam lazım yardım edin.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. USB Bağlantısını Kontrol Et:
- Farenizin USB bağlantısının sağlam olduğundan emin olun.
- Fareyi farklı bir USB portuna takmayı deneyin.

2. Sürücüleri Güncelleyin:
- Windows Arama çubuğuna gidin ve "Aygıt Yöneticisi"yi aratın.
- "Fare ve diğer işaretleme aygıtları" altında Rampage SMX-G38'i bulun.
- Sağ tıklayıp "Sürücüyü güncelle" seçeneğini seçin ve otomatik olarak güncellemeleri kontrol ettirin.

3. Yazılımı Yeniden Kurun:
- Mevcut yazılımı kontrol edin ve tamamen kaldırın.
- Rampage’nin resmi web sitesinden yazılımın en güncel versiyonunu indirin.
- Yeni sürümü kurun ve bilgisayarı yeniden başlatın.

4. Antivirüs veya Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Edin:
- Antivirüs veya güvenlik yazılımlarının yazılımı engelleyip engellemediğini kontrol edin.
- Gerekirse bu yazılımları geçici olarak devre dışı bırakın ve uygulamayı yeniden başlatmayı deneyin.

5. Farklı Bilgisayar ile Test:
- Eğer imkanınız varsa, fareyi farklı bir bilgisayara takarak yazılımın çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Bu, sorunun fareden mi yoksa bilgisayarınızdan mı kaynaklandığını anlamanıza yardımcı olabilir.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözebilirsiniz. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla teknik bilgi verebilirseniz daha spesifik tavsiyeler sunabilirim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt